tirsdag den 30. november 2010

Al det julepynt og knas.......

Med fare for at virker som en slags udgave af en tips og lotto tjeneste, afløser den ene konkurrence nu den anden.........! 
Nyder sådan at browse rundt i blogverdenen og se på al dens julerier, og får sådan lyst til at samle det et sted. Min spilleglade bror har derfor konstrueret en konkurrence på butikkens Facebook side: Vis os dit julepynt og vind et gavekort til biksen på 500,-

Lige præcis så langt er jeg nået her i skrivende stund, kasserne er hentet ind fra loftet og står nu bare og venter på spisebordet!

Håber I er friske på at fremvise jeres juledekorationer, pynt, eller hvad I selv synes er noget af de fineste og flotteste I har at pynte op til jul med ved at poste det på Facebook siden. Vi lover selvfølgelig samtidig at poste fra vores hejem (uden at vi selvfølgelig deltager i konkurrencen!) man må poste lige så mange gange man vil! ;-)

Vi udlover to gavekort på 500 kr. til to sjove, anderledes og originale billeder der viser, hvordan du pynter op til julen.

Eneste krav er at billedet skal være fra dit eget hjem. Vi har udnævnt vores absolutte yndlings måttepusher Stina fra www.rastablanche.dk til at være den kyndige dommer og de præmierede billeder bliver udvalgt den 24. december 2010 mellem klokken 12-16....!

 

HÅBER SÅ MEGET I HAR LYST TIL AT LEGE MED, DET KU VÆRE SÅ SJOVT OG HYGGELIGT!

8 kommentarer:

 1. Jaaa, så sjovt! Jeg har faktisk lige taget nogle billeder idag, som er til bloggen. Så snart de er overførte, smider jeg dem ind i din gruppe :)

  Læste et gammelt jule-BoligLiv idag, med reportage hjemme fra dig. Åh, hvor bor du bare fint!

  SvarSlet
 2. Tak Julia.
  men bor der desværre ikke mere, blir også helt nostalgisk når jeg selv falder over billederne. Men hva fanden, det var en 1 værelset (hvis vi tænker på samme boligrep.) hvor jeg boede sammen med min datter, så mor her sov i køkkenet, ikke altid lige sjovt.... så den lejlighed måtte videre til nogle andre! ;-)

  SvarSlet
 3. Ps. SUPER at du har lyst til at være med!

  SvarSlet
 4. Jubiiiii. Det kribler for at komme i gang. nu skal julekasserne ned fra loftet..:-)

  SvarSlet
 5. Jeg vil bare rigtig gerne være med, men altså ved ikke helt hvor på facebooksiden man tilføjer sine billeder.. Kan du evt. lige guide mig?? :)

  SvarSlet
 6. Hej Frk. Højriss
  Start med at klik på "synes godt om" så er du medlem! øverst på siden/væggen står der "skriv noget" derunder står vedhæft og der tre små iconer, nr. 2 link er upload billeder, klik der og du bliver guidet gennem hvorledes du up loader et billede fra din computer. øverst kan du vælge at skrive en kommentar eller du kan lade billedet stå alene, klik på del, og vupti..... du er med! ;-)

  -håber dette giver mening, ellers skriv igen!
  Lea

  SvarSlet
 7. Altså er du klar over hvor meget det kommer til at fylde?
  Men rigtig god idé. Jeg poster løs :)

  SvarSlet
 8. Nu tror jeg vidst godt jeg kan finde ud af det - forhåbentlig :) Jeg er snart med, når jeg får taget nogle gode billeder... Super hyggelig konkurrence... :)

  SvarSlet