torsdag den 29. juli 2010

Lyn visit hos Susan Liebe i hendes værkstedVar lige et hurtigt smut forbi min veninde Susan Liebe´s butik og værksted efter endt arbejdsdag, tjek lige de fine nye skåle hun har produceret, glæder mig så meget til produktionen er helt på plads så jeg kan komme til at sælge dem i min egen Butik NØ!
-Og de fine nye greb med stjerner, dem har jeg på lager i biksen i Larsbjørnstræde 22 allerede fra i morgem eftermiddag!

4 kommentarer:

 1. Det er nogle super fine greb. Hvilke farver fåes stjernerne i? hvilken diameter har de? og hvad koster de?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Øjenguf for pokker. Det ser lækkert ud.
  Sådan lidt "must have"...

  Karen

  SvarSlet
 3. Hei du :)) Takk for koselig kommentar på bloggen min! Og så utrolig morsomt at innlegget nådde frem til SL slik at hun kan se hvor mange som setter pris på hennes fine butikk! jeg ble så glad da jeg også oppdaget at hun selv hadde lagt igjen noe ord inne hos meg!Hun er min inspirasjonsguru forstår du :))
  Dessuten fikk jeg en umiddelbar WAUW-følelse da jeg åpnet bloggen din. Dette er meg til hundre prosent..Jeg har ikke fått med meg din butikk ennå, men du kan være sikker på at jeg kommer innom neste gang jeg er i København.Vi pleier å ta en venninnetur før jul hvert år.
  Jeg kan nesten ikke se meg mett på fargene på de nye skålene til S. Utrolig vakre!Ønskelisten min blir visst bare lenger og lengre, men det er jo hyggelig å drømme også :))Ha en fortsatt fin dag! beste hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlet
 4. Hej morslille
  grebne koster fra 65 - 80,- pr stk alt efter størelse, har ikke helt styr på de præcise mål endnu, men de bliver lagt på webshoppen efter weekenden også med mål!
  Hej Karen.
  TUSINDE TAK for din søde mail, det var rigtig godt du fik sparket mig igang med det her, det er jeg rigtig glad for og MANGE MANGE tak for dine gode råd!
  Hej Kardemomme.
  Tak for dine fine ord, Vi talte om dig i formiddags Susan og jeg, hun går bare dernede i sin kælder og knokler 24 timer i døgnet, og pludselig via din blog føltes det næsten som var hun verdenskendt i Norge, så gir det så god mening det hele lige pludselig!

  GO WEEKEND til jer alle, nu damper jeg på landet..... SKØØØØNT!

  SvarSlet