søndag den 26. september 2010

Tissehjørnet.......

Nu vil jeg så prøve at benytte denne blog efter hensigten... rod og ryd op, rodet kommer ganske af sig selv hele tiden, intet problem på den front, det er straks værrere med oprydningen! Men er forhåbentlig ved at udvikle ny metode, dette er ihværtfald et forsøg værd!
Starter med stuen også kaldet tissehjørnet!
Dette er så nogle billeder af min stue, også kaldet tissehjørnet til ære for min nu afdøde højt elskede mormor, hun havde alle dage sin faste plads i sin stue, ingen skulle nærme sig hendes plads, hele min barndom kæmpede jeg for at få lov til at sidde i hendes hjørne, forlod hun stuen et kort øjeblik var jeg der straks i hendes stol og blev ligeså hurtigt vaffede væk igen kort og kontant, desværre endte hun med at falde meget af på den, og pladsen groede nærmest til og det var bare med at undgå at sidde i hendes hjørne som slet ikke for sjov pludselig var omdøbt til tissehjørnet, uden hendes viden selvfølgelig!

Min stue har det ligesom lidt på samme måde, det er mig der recidere i hjørnet, herfra holder jeg mit hof og ingen skal ta min faste plads, derfra kaldenavnet tissehjørnet, det er godt nok og heldigvis ikke endnu blevet det mindste gennemtisset, men tilgroet, bliver det hele tiden, oftest så jeg ikke selv kan holde det ud!

Nu har i set det og imorgen vil jeg rydde det op og blogge om det igen, sådan vil jeg fortsætte med skrivebordet og så resten af lejligheden og vupti vil jeg leve i den skønneste orden!
Det er sku da et forsøg værd...... spændende hvor længe der går før jeg blogger igen!

5 kommentarer:

 1. Tissehjørnet :-)) Mit hjørne kalder ungerne genbrugsen. Hvis din strategi virker, så hopper jeg også på den :-)

  SvarSlet
 2. Genial plan, du har der. Hvis den virker, og der en gang for alle er orden på alt, så er jeg med!

  SvarSlet
 3. Smart måte for å få ting gjordt :) Jeg driver å flytter om dagen, har holdt på i snart 2 mdr. med å gjøre 2 hjem til 1 og det er ikke alltid lett :)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlet
 4. Held og lykke. Hos os er der tissehjørner overalt..længe leve dem !!

  SvarSlet
 5. Fantastisk med tissehjørnet... ;o)

  Faldt lige over din blog - har ikke set den før, men må lige men lige melde mig under fanerne...! :o)

  Jeg har en blog om oprydning kaldet Dorthes Roderier. Så følg med ovre hos mig hvis du mangler lidt tips til din oprydning... ;o)

  Hav en dejlig dag!

  Kh Dorthe
  www.DorthesRoderier.dk

  SvarSlet