lørdag den 22. januar 2011

LORTEMOR......Part: 2

Hold da op hvor er i søde, sikke mange søde kommentarer -og tænk at i gider læse med på så langt et indlæg! ;-)
Alt er endt godt, vi blev genforenet i bangkok lufthavn, under stor-tuderi 24 timer senere, ja ja lidt drama Quinns har vi da i vores gener, er nu fløjet sammen videre og landet i Chaing mai, på super hyggeligt lille hotel med tarvelig internet forbindelse! Og tusinde tak for jeres awords invitationer....hele tre af slagsen WOW......men springer lige over for denne her gang, grundet arbeje, destenation og internet adgang!!!


-Og takket være min nye diagnose som LORTEMOR med SUPERSEJ DATTER, nappede jeg lige en 24 timers kur i Bangkok bestående af kaffe, icetea og massere af smøger, huede mig godt nok ikke at hun skulle flyve så langt alene!

12 kommentarer:

 1. Ja hun må godt nok være gjort af et særligt stof, hende din datter. Lab det i dig, hun er DIN datter:)

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre i er sammen og din datter klarede sig på turen alene :-)

  SvarSlet
 3. Godt med en genforening....tror måske, at det er enhver mors lod, at være lortemor engang imellem - Er det ikke det der gør forskellen på at holde af og elske...?? :) Krams

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt, at I er genforenet! Nu skal I bare nyde turen SAMMEN:)

  SvarSlet
 5. Hvor er det fedt for jer. Weeeeeeh mor og datter powershopping i Thailand. Jeg kan næppe tænke på noget federe at bruge sin tid på!
  Rigtig træls start på turen. Dét med passet kunne HELT sikkert også have sket for mig. Vi missede en tur med hele familien til Barcelona sidste år fordi vi glemta havd dato det egentlig var vi havde booked billetter til og kom først i tanke om det én dag for sent...

  Nå men hey, sikke en sej og handlekraftig datter du har fået dig. Sådan én personlighed groer kun frem under de rette opvækstvilkår så take the credit og nyd rejsen sammen.

  Kh Iben

  SvarSlet
 6. Super at det hele trods alt er endt godt, at I er forenede igen... :o)
  Håber at I vil få nogle helt fantastiske oplevelser... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 7. Happy ending...trods den følelsesmæssige rutchetur! Nyd hianden og slaraffenland...

  SvarSlet
 8. Hold op det har været et laaaangt døgn der i en varm og fugtig lufthavn...en 16-årrig alene i fly med hvem ved man...gad nok vide hvor mange af den kurportion du nåede ;-))

  God rejse i to HELDIGE KARTOFLER!

  Vi ses ;-)
  KH

  SvarSlet
 9. Godt at dere blev genforenet

  PS Jeg har givet dig en award :)

  SvarSlet
 10. Tak for søde kommentarer.....! ;-)

  -Og Wencke, ret skal være ret, tilbragte ikke hele natten i lufthavnen, tog ind til bangkok og indlogeret mig på pænt hostel hvor al sex tourisme er forbudt, ligeledes smøger og alkohol, var bare meget tidligt i lufthavnen igen næste morgen, kunne slet ikke holde ud at hun skulle lande og jeg ikke var der, så var nok klar derude ca. 4 timer før flyet landet (ja, man ved jo aldrig med trafikken og den slags!) ... og der blev sku nok konsumeret over en pakke på det døgn, på trods af rygeforbud! ;-)

  SvarSlet
 11. Lea for helvede.....sikke en start men nu har du så fået bekræftet at du har en super datter med super kompetence og et eller andet sted kommer det vel fra ??? Og vel ikke kun fra faren ?? Og du er den første uperfekte mor i verdenshistorien selvom jeg ærlig talt synes at du klarede det rigtig flot. Nyd resten af ferien og arbejdet og jeg glæder mig til igen at kunne stalke og pestre dig.
  Kh Tine

  SvarSlet