tirsdag den 29. marts 2011

Den tarveligeste kvalitet...........

Nydeligt ser det jo ud, ihværtfald i forhold til de tilfældige sæbeflasker fra Irma der plejer at stå ved køkkenvasken....... men hold da kæft en lorte sæbe, den stinker som jeg ved ikke hvad, tør nærmest ikke vaske op i den, og muligvis falder mine fingrer af hvis jeg vasker hænder i håndsæben.....
Er ellers indkøbt med et særligt motivitations formål, har været hjemme hele dagen i dag, der skulle gøres rent og ryddes op, noget der ikke er sket endnu i dette år, så det var tiltrængt, men kors i røven hvor jeg hader det, kedeligere tjans findes ikke, glæder mig til jeg bliver en rigtig voksen dame med rengøringskone og wellness soveværelse, i stedet for det pulterkammer lignende look mit soveværelse altid kommer til at få hvis resten af hytten skal virker præsentabel

9 kommentarer:

 1. Hejsa! Ny på din dejlige farverige og sjove blog♥ Du tømmer da bare såben ud og kommer en anden i. De er rigtig nok mere chekkede end de almindelige. Lækre lækre billeder fra din nuværende og tidligere boliger. Knus♥

  SvarSlet
 2. Har skam tænkt samme tanke...det føles bare helt absurd at stå en hælde en hel liter koncentreret sæbe ud i vasken, både såen lidt miljø-mæssigt-klamt-overforbrugs-agtigt og så har den sku kostet 100 danske kroner (det siger vist mere noget om mig end om sæben!) så trisser stadig rundt og er lidt små mobset herhjemme!

  Forøvrigt tak for sødt kompliment! ;-)

  SvarSlet
 3. He he - sjovt - jeg har helt samme opvaskemiddel og jeg ELSKER den!
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Altsåeh... nu har jeg jo set billeder af dit hjem i et eller andet dameblad for nylig (eller var det et hjem du havde lånt til lejligheden - det ville jeg faneme gøre hvis der kom et dameblad forbi hos mig;0)) jeg syns der ser pænt ud hjemme hos dig og ikke særlig pulterkammeragtigt... Sæbeflaskerne er da noget androgyne at se til - så ærgerligt at indholdet ikke er rarere... Hvad er der nu galt med Irmas den tilfældige :-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 5. jeg kan anbefale dig det mærke der hedder "Maison belle", de har det af og til i Netto. men ellers kan det købes i isabella schmidt butikken. Det er til at betale, flotte flasker, miljøvenligt og dufter godt (ikke kemisk)!!

  SvarSlet
 6. Ulla....nu ved jeg jo du bor i tyskland, ellers havde jeg da så gerne sendt den til dig fluks, alt fortjæner da at blive værtssat hvor det er!

  Kolorista....Såen bor jeg KUN når der er en fotograf i sigte, resten af tiden er det sku egentlig rimeligt fucked,,,sådan lidt stabler og bunker stil! nok derfor jeg tester androgyne opvaskemidler! ;-)

  Mette takker....men vender nok bare tilbage til de duftløse fra Irma!

  SvarSlet
 7. Får virkelig (!) stor trang til at komme og hjælpe dig med oprydning. Jeg ææælsker oprydning og rengøring. Især hvis der er potentiale for en mærkbar forskel ;o)
  Men så skal der også være øko opvask til rådighed...

  SvarSlet
 8. PatchworkPassionistaaaa..........!!!

  -det var dog den mest fantastiske kommentar og tilbud ever, fandens osse at Bornholm er en Ø midt ude i østersøen og ikke en bydel i københavn et smutkast fra østerbro! ;-)

  SvarSlet
 9. Jamen Bornholm er slet ikke så langt væk ;o)
  Og jeg kommer da til Staden ind i mellem. Så hvis du har noget at bytte med, kommer jeg gerne!!!

  SvarSlet