tirsdag den 28. juni 2011

Luftfoto fra Casa NØ her i 11. time......

Skal jo egentlig så småt til at pakke lejlighed ned, få den malet mm. inden den skal fraflyttes og vi skal videre ud i verden til nye bolig græsgange, men havde lige en aftale med enegelsk forlag imorgen med noget foto til en interiørbog, så her har jeg pakket ud og ordnet som var jeg lige flyttet ind, så her lige et par luft foto snapshot, på dagen hvor der virkelig fremgår ordentlighed i hele hytten......!


8 kommentarer:

 1. Virkelig, virkelig pænt! (også guldsandalerne)

  SvarSlet
 2. Hvor har du bare mange fede ting altså!

  SvarSlet
 3. Ja kors i røven jeg har mange ting, har netop siddet og regnet på flyttemænd til projektet, og drømmer nu om intet at eje (på trods af af de fleste ting er pæne) og bare dampe ud af døren i mine særligt flotte guldsandaler.....og muligvis iført utilregnelig teenagedatter og en lille håndtaske! ;-)

  SvarSlet
 4. Ahhh, hvor er der pænt hos dig:-)

  SvarSlet
 5. Tak for turen op i højden! Herlige billeder - og jeg er også vild med de mange æsker du har (og guldsandaler, som Ida også har opdaget)

  Sig til hvis du holder loppemarked inden flytningen!

  SvarSlet
 6. Skønne fotos, og hvor skriver du sjovt. Jeg føler jeg sidder og læser Nynnes dagbog når jeg læser dine indlæg. ALtid et sjovt pust i dagligdagen :-9

  Du kan jo taget et kig forbi min blog ved lejlighed, jeg har billeder af fine ting fra din shop :-)

  Pøj pøj med flytningen.

  SvarSlet
 7. Louise jeg kender da, og følger din blog.....! fik nærmest mavekramper forleden da du skrev om jeres (som alle andres) ondsvage økonomi eksempelvis, er bare den dårligeste i verden til at få lagt de kommentarer jeg forfatter oppe i hovedet! -Og at skrive som Nynne....KÆMPE kompliment TAKKER, Bukker & NEJER STORT!(der er nok her på bloggen en del flere stavefejl end på Politikens forlag)
  Marian: holder helt sikkert loppis inden jeg flytter, gider sku ikke selv slæbe alt det gods ned fra femte...lover dig at du nok skal høre nærmere! ;-)
  Jer andre....TAKKER ydmygt for gentagne søde kommentarer! <3

  SvarSlet
 8. Ej for søren, er det rigtigt, det har jeg slet ikke opdaget.. Nu blir jeg da helt beæret :-)
  Og du har ret, tiden er ikke med os fortiden, det ene uheld vælter ned over det andet, brugte hele dagen igår, og temlig sikkert også hele dagen idag på at råbe og skrige at kommunen/pladsanvisningen fordi de bare er pisse ligeglade med hvor mine små guldklumper blir placeret, og der er vi bare ikke enige!!!!

  Men ja, med stor glæde kigger jeg ind her hver gang der er noget nyt, du har en af de blogs hvor jeg altid får smilet frem på læben, og det er bare så dejligt med sådan et input på dagen. Især i denne tid :-9

  Rigtig meget pøj pøj med flytningen.

  K. Louise

  SvarSlet