tirsdag den 13. september 2011

Ting man kommer til at købe bare fordi man kan.....

Er blandt andet lige pt. den lykkelige ejer af disse små bryllups-lykke-poser som så ligger og flyder rundt på mit skrivebord.....

Ikke at jeg kender nogen der skal giftes her i nærmeste fremtid, kunne bare ikke stå for dem, og istedet for at købe en enkelt lille hyggelig pose, valgte jeg at købe et helt ark bare fordi man kunne, nu har jeg så rykket rundt på det en uges tid, lige nu er det eksempelvis dækket af et el regnskab fra DONG

Godt man har en biks der kan aflaste en engang imellem for ens købs forstyrelser.....!

5 kommentarer:

 1. Fantastisk kitch agtigt, hvem har mon fået ris med farvede kugler kastet efter sig på SIN bryllupsdag, jeg vilde blive helt ude af mig selv af lykke, hvis jeg blev den heldige brud der skulle slås med ris og farvestrålende perler i slør og hår ;o)
  Kender dig jo kun fra denne blog, men det kom ikke som en kæmpe overraskelse for mig, at netop DU er i besiddelse af farvestrålende bryllupsposer :o) :o) :o) :o)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha Hvor er de skønne/skøre.

  SvarSlet
 3. Åh, kender det til hudløshed! Jeg havde også købt dem. De er sgu da fantastiske! Har du været i Mexico eller hvad? :o)

  SvarSlet
 4. Har blot været i Utrech, men der findes skam også meget skidt og kanel, tro mig havde jeg været i Mixico var det ikke gået jeres næse forbi!
  I siger bare til hvis nogen er jer skal giftes, så kan jeg nemlig sagtens være leverendør af lykkeposer! ;-)

  SvarSlet
 5. · { hvor er de fantastiske kh/ } ·

  SvarSlet