lørdag den 29. oktober 2011

Og det skete i de dage i juni engang......

At den lille dame her troede at hendes biks på 42 m2 (incl. baglokale) var på størelse med Illums, det var i disse selv samme dage at største delen af ordrer på årets julepynt blev lagt........!

Har brugt hele dagen/aftenen efter at Biksen lukkede kl. 16.00 på at pakke ud og danne mig et overblik!
Og kors i røven der er meget af det, er slet ikke færdig med at pakke ud og få sorteret endnu, og må konstatere at jeg nok var lidt i en "tyrkisk te hus" stemning da indkøbne blev gjort, der er godt nok meget glimmer over julen i år i Imperiet ButikNØ....!

Sætter min lid til at jeg ikke var den eneste, der blev svært anti jule deprimeret da jeg kiggede i BoligLivs første jule nummer i sidste uge, og det hele ligesom var lidt hvidt i gråt og gråt i hvidt!

Siger bare een ting, alle som havde samme føelse af det er sku lidt for trist det her: kom blot til mig og biksen min ;-)

-fortsættelse følger, når samtlige kasser er pakket ud....det bliver en laaaang søndag imorgen!

17 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser helt perfekt ud. Jeg har allerede købt mig en grøn glimmer kat og en lilla elefant til træet i år og efter at have købt det meste af mit julepynt i oz og Singapore for et par år siden så ligner alt det du viser der noget, der passer godt ind hos mig. Jeg fik Bo bedre ind af livet - og jeg kan simpelthen ikke finde julepyntet på de billeder de har i af 'julepyntede' hjem. Så jeg er helt enig med dig - og sådan en robot der, den skal jeg da have.

  SvarSlet
 2. Jeg troede aldrig at det skulle blive jul da jeg læste boligliv...-GAB-...men nu er der håb efter at have set det orgie af dejlige farver og former du viser frem... :o)

  SvarSlet
 3. Sådan en robot ønsker jeg mig også!

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig allerede til Butik Nø's jule-eldorado, som jeg elsker at boltre mig i. Helt ærligt, er Boligliv ikke bare blevet kedeligere i det hele taget....!? - og ja, det julenummer er altså en tak for kedelig... Bortset fra et par gode strikkeopskrifter var pengene til det blad en dårlig investering. Så få du bare tømt de kasser!!!

  SvarSlet
 5. wow de robotter er godt nok fede...

  SvarSlet
 6. Smiler, det ligner godt nok endnu en københavner-shoppe tur :o) Glæder mig allerede :o)

  SvarSlet
 7. Ih, det ser da simpelthen så fantastisk ud. Det er der noget ved! :-)

  SvarSlet
 8. Bliver nødt til at kigge forbi butikken inden jul, er helt vild med flere af tingene!

  Klem

  SvarSlet
 9. åh godt det ikke kun er mig der har det sådan med boligliv den her gang!
  nu MÅ jeg altså snart forbi din bix.

  SvarSlet
 10. Skal så meget forbi din butik næste gang jeg lander i Kbh. Håber du har rigeligt med robotter, for jeg er åbenbart ikke den enste der er ved at dåne over dem - De er også godkendt af sønnen :-)

  SvarSlet
 11. Du må gerne gemme en robot til mig!!!

  OG ja tak FARVER henover !

  KH

  SvarSlet
 12. Jeg er også med på robotten, har du købt nok?

  SvarSlet
 13. PLEASE fortæl mig, at noget af det julepynt kommer på webshoppen?!? ...ellers må jeg sende nogle bekendte københavnere på rov i din butik for mig. ;)

  Venlige hilsner
  Anne

  SvarSlet
 14. Jeg er helt enig.... havde glædet mig rigtig meget til boligliv... Er slemt juleforvirret i år... plejer jo at bo hvid og slidt, og kun at pynte maileg og peters jul agtigt..... Men nu, hvor farver og keramik er flyttet ind en masse, så er jeg ganske godt og grundig pis forvirret......

  SÅ håber i den grad, at du laver en masse dejlig juleindlæg med lækker inspiration... OG så pønser vi lidt på en julehygge tur til KBH her i familien, altså med børn og hele showet... MEN, håber det kan lykkedes mig at kommer forbi frk. NØ hvis vi kommer afsted....

  SvarSlet
 15. shit en masse stavefejl... det må du lige se gennem fingre med.... :-) :-)

  SvarSlet
 16. Kan ligesom fornemme at jeg helt sikert har indkøbt for få robotter....må jo se om der kan genbestilles ;-)

  Og ja, det er så sandelig i arbejdsplanen at en del af julepynten skal komme på nettet, men det blir nok først i næste uge!

  SvarSlet
 17. De der pink rensdyr kan man kan dem ved dig online hvis ja send mig en mail dytbat@gmail.com du har faktisk mange ting jeg gerne ville købe

  SvarSlet