onsdag den 14. december 2011

Måske, måske ikke og så muligvis alligevel....håber på det virker!

Det ligner måske bare en sten, det er det vel egentlig også, men den stammer fra det gamle fundament fra Amalienborg, Dronning Ingrids Palæ (Ja, ved godt at der nu husere en ganske særlig moderne kernefamillie) men i min verden er det og bliver Dronning Ingrids Palæ.....!

Stenen er "samlet" op af kær ven som ved hvad der betyder noget her i livet.........!

Og knuden hun har bundet om den er af særlig Japansk oprindelse, det er noget med at knuden spærre for adgang, man kan på den måde ha en meget lille sten med denne særlige knude og så lægge den i eksempelvis en meget stor døråbning, og samtlige Japanere vil vide at her er adgang forbudt, smart siger jeg bare!!!

Har nu placeret mit pt. kæreste eje i mit meget utætte vinduesparti, satser på at nogle af de satans vinde der husere lige for tiden må oprinde fra Japan og dermed holde snitterne fra mine gemakker, håber på svagere brise gennem stuerne en næste tid......håber sku det virker ;-)

7 kommentarer:

 1. Smart!...og så er jeg da lige ret vild med de akryl-æsker som den lille sten står ovenpå... :D

  SvarSlet
 2. Kan man købe de fine æsker i din butik? :)

  SvarSlet
 3. Meget fint og sødt :) Jeg vil også gerne vide om man kan købe æskerne i din butik? Skal nemlig et smut forbi butikken, når jeg skal til København i weekenden, og kender en pige (mig, hæh) der ville blive glad for sådan nogle i julegave!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare fint ud. Håber det virker :-) Jeg kan ikke se din mail fra min computer, så jeg kan desværre ikke maile din ang. jeg vandt din give-away.
  Vil du maile mig på kaptajnwilly@hotmail.com, eller skrive din mail her? :-)

  SvarSlet
 5. Æskerne der desværre noget loppe halløj og privat eje, undskyld!

  Og Retro rejen, godt du lige hanker op i mig! sender dig mail ;-)

  SvarSlet
 6. i love those boxes!!! The weather looks similar to Ireland! maybe why i loved denmark so much :p just like home

  SvarSlet