lørdag den 12. maj 2012

Nogen hænger pynt op for pyntens skyld.......

Andre har en lidt mere praktisk indgangsvinkel til pynten (eksempelvis min eksmand) var lige til fagligt møde hos ham her til aften vedr. håbløs teenage datter, og på samtlige dørkarme i lejligheden hang fiskeblink, helt uden for nå højde både for børn og voksne, han synes selv han var svært praktisk anlagt, jeg synes bare det så pisse godt ud..........blev sådan lidt børne fornærmet misundelig over hans ufrivillige styling, at jeg straks fik rodet mig ud i noget med at tapetsere hans køkken blomstret i løbet af næste uge, ved ikke helt hvor det kom fra, men helt sikkert noget med at manifestere at jeg i sidste ende kunne style federe end ham........


Hvor ondsvag har man lov at være..........

-Anyway..........gæt hvem der skal i Jagt og Fiskeri magasinet fluks mandag morgen og indkøbe pynt til samtlige af hustandens dørkarme....intet mindre kan gøre det!

3 kommentarer:

  1. harhar :) ex-mænd har altid dårlig stil - min f.eks. hænger fredsduebilleder på væggen i knæhøjde og har et køkken i "pærer-imitat"... jeg ved godt hvorfor vi ikke er gift længere ;)

    SvarSlet
  2. Ja, det er altså noget sjovt noget med de mænd! Jeg kan også blive helt begejstret over et hjørne med gamle mursten og haveredskaber i haven, og så er det bare hans affaldsbunke!

    SvarSlet
  3. Kæft hvor er du bare sjov Lea.... Det er simpelthen for morsomt at læse indlæg hos dig.... Og ja, din mand har åbenbart stjålet noget af din indretningssans med sig :-)

    SvarSlet