søndag den 22. juli 2012

Godt At Ha Rige Veninder Med Dyre Sko Vaner......

Ved egentlig ikke om det er så vigtigt om de er rige eller ej, men når de har en giga ekstra vergant sko samling og bruger samme sko størrelse som mig og tilmed er generøse med at udlåne af selv samme sko samling ved særlige lejligheder....... Så føles det pludselig så priviligeret at ha den slags mennesker i sit liv!
Eksempelvis da min eks svigermor blev 70 år, hun er godt nok en slags eks, men hun er min datters højt elskede farmor og dermed en meget vigtig person i mit liv, hendes eneste ønske var at vores afdeling af familien kom velklædt (for en gang skyld)....Vi er vist den gren af familien der hedder laseron afdelingen (møder eksempelvis altid op i nattøj juleaften, fuldstændig nedslidt efter julehandlen og lidt små fornærmet over at nogen ønsker mit selskab lige præcis denne aften) Nåh..... men vi sku være flotte denne aften og den fik da ikke for lidt, alle var til frisøren, det foregik HER hos min datters lillebrors bedste vens mor, og hun har været både frisør og og makeup artist i Hollywood, så hun kan sit kram...så på toppen var vi alle flotte! fra hals til knæ foregik der for mit vedkommende noget med et sort silkehylster og så kom disse her ind i billedet
De er satme pæne og det er Yves Saint Laurent og jeg lånte dem med i lille lækker silketaske syet til skoene, og sådan er hele hendes sko samling forøvrigt pakket ned i små fine silkeposer, sejt at ha så meget struktur over ens sko samling! Men hun har også verdens fineste tøj butik og når finanskrisen er vel overstået her på torsdag, så er det fuldstændig overstået for mit vedkommende med det der H&M, så køber jeg fremover alt mit shit lige her i Vickys lyserøde eventyrland!

Ps. har afleveret dem tilbage, det gjorde godt nok lidt ondt........

2 kommentarer:

  1. Ja de er satans fede;)
    Kh Charlotte
    Ps god stil

    SvarSlet
  2. Åj, de er dæleme lækre - dem ville jeg også være ked af levere tilbage.

    SvarSlet