torsdag den 27. september 2012

Den næste kunde der spørg mig, banker jeg........

Og det er jo ikke meningen at folk skal komme ind i butikken med livet som indsats, så er nu ved at forebygge eventuelle katastrofale begivenheder.

Det er forhænget mellem butik og baglokale der har skabt hele hysteriet, der har i lange tider hængt et forhæng lavet af gammel skrald trukket på snor (er så træt af det, at der ikke bliver vist noget billede af det her på denne fine blog) Det er egentlig strengt af mig, at jeg har de tarvelige følelser for det fine forhæng, lavet på et helt andet kontinent.
Det har bestemt altid virket efter hensigten, ingen bemærkede rodet i baglokalet bag forhænget, kun al skraldet trukket på snor, den overskårne Vanish dunk, Nescafé låget og mælkeskruelågne og jeg kunne fortsætte med at nævne skralde rester i flæng, ikke en eneste kunde der arbejder med børn har undgået at fotografere det til den snarlige emne uge om genbrug på stjernestuen... Og alle har imponeret spugt: Ej, har du virkelig lavet det selv......?

Mit overskud er efterhånden så småt med det fucking forhæng, at jeg virkelig har skulle tage nogle dybe indåndinger, koncentrere mig svært om at få smilet i rette folder, for at der så alligevel væltede et eller andet ud af min mund A la: Nej, det har nogle små sultne børn i Afrika da lavet til mig, alt imens jeg havde mest lyst til bare at slå......
-Og den går sgu ikke på daglig basis.

Så nu er produktionen af eget forhæng sat i gang her i CasaNØs juleværksted, med god hjælp fra søde damer der passere hyblen i ny og næ!Håber på at få det færdigt i weekenden så det kan komme op at hænge i næste uge,  derefter vil jeg med rette benytte mig af sloganet:

ButikNØ stedet hvor ingen ikke får bank...........!

9 kommentarer:

 1. Det nye ser edderlabert ud! Krydser fingre for at, du får det færdigt i en fart, så der ikke sker ulykker med de spørgelystne....

  SvarSlet
 2. Må vi ikke nok se det andet også?? - be be : )

  SvarSlet
 3. Det glæder jeg mig godt nok til at se i fuld udfoldelse , for det ser fantastisk ud allerede :D

  SvarSlet
 4. Smiler så jeg får helt ondt i kinderne... :)
  Tror nu alligevel godt jeg tør kigge ind næste gang jeg er i Kbh. Der plejer nu at være ret hyggeligt i biksen. Skal nok lade være med at spørge om noget som helst ;)

  SvarSlet
 5. hæ hæ, et sjovt indlæg - får helt lyst til at kigge forbi din butik, for at se hvordan DU ser ud :)det nye forhæng ser allerede flot ud, det gamle lyder virkelig kreativt, synes også du skal vise det ;)

  SvarSlet
 6. Vi vil se det gamle!

  SvarSlet
 7. Ja ja ja....jeg forstår, skal nok vise det...!

  SvarSlet
 8. Du har den bedste form for humor;-))))

  SvarSlet
 9. wauuuuu det nye er vildt sejt :-D glæder mig til at se det live.
  Glem det gamle - det har fået opmærksomhed nok!

  SvarSlet