tirsdag den 13. november 2012

Erklære krig mod min ydmyge bolig....

Ved ikke hvorfor mit hjem altid skal ligne en bule, sådan lidt mere et pulterkammer end et hjem..... Når jeg nu hellere vil ha at det kronisk ligner et udklip fra et eller andet flot bolig magasin (helst udenlandsk selvfølgelig!)
Men i dag skal det fandme være slut..... muligvis følger en fortsættelse!!!

11 kommentarer:

 1. uhhh, jeg tror du har ret. Det trænger vist til en kærlig hånd. Glæder mig til at se det mere ryddet. Ser ellers spændende ud, med en masse dejligheder imellem alt rodet.

  SvarSlet
 2. Selvom det roder, ser det hyggeligt ud :-) Pink væg er sej.

  SvarSlet
 3. SÅDDAN Lea, godt at se du har andet at give dig til ;-)

  KH

  SvarSlet
 4. God fornøjelse skal du da have med på vejen!

  SvarSlet
 5. Hjemme hos mig lægger tingene sig heller ikke på plads af sig selv. Det er pisse irriterende ;) Men ser ud som om der gemmer sig et ret fantastisk hjem under alt rodet hos dig. Glæder mig til efter billeder.

  SvarSlet
 6. haha! Så herlig å se en blogger levere totalt ærlige bilder av sitt hjem;)! De fleste av oss har det vel temmelig rotete i gjennom uken så du er ikke alene;)! Men dette blir spennende å se hva du finner på i leiligheten din for du har mye kule detaljer her:)! Lykke til! Hilsen Iren (som skriver bloggen neri kunst og som er følger av din fargerike blogg:)!

  SvarSlet
 7. Åh ja, her roder det også altid... og nogle gange er jeg bare så pisse-træt af det :-) Har senest indført en times effektiv oprydning dagligt (med tidtagning og det hele!)... det hjælper en lille, bitte smule.

  SvarSlet
 8. Kender så godt den fornemmelse, skønt at du bare smækker det på skærmen.Respekt herfra :-)

  SvarSlet
 9. Jamen Lea - sådan en gang kreativt rod er da MEGET mere interessant end de blankpolerede, optillede hjem i boligmagasinerne! VIRKELIG! Ok - måske så ikke så fedt at leve i (kender det selv) men BILLEDERNE er sgu 100 gange mere interessante!!!! Man kan jo gå på "opdagelse".....

  SvarSlet
 10. Har en (trøste)teori: Enten er man et skabende menneske eller også er man ordensmenneske.

  SvarSlet