søndag den 9. december 2012

Det er meget svært at ta billeder af dansende damer.....

Og så elsker jeg tøser på 18 år.... fuck det er en lækker alder, ovre det aller værste identitets helvede, men stadig så unge så verden ligger for deres fødder på den mest perfekte måde, de skal bare lige selv tage en beslutning......agtigt!!!!
Er så heldig at kende en del af dem i disse år kva min datter (som selvfølgelig selvsagt er den mest fantastiske og smukkeste af dem alle!) Jeg kunne lave kilometer lange indlæg om dem alle, gennemgå dem en for en, beskrive deres skønhed og deres drømme.... men nøjedes bare med Thea her i aften, hun er min datters veninde og hun bor hjemme hos os og så danser hun HELE TIDEN, altså sådan hver dag på selv batalt studie fra 09.00 -15.00 hvorefter hun sætter sig i kassen nede i Spar i Nansensgade for at finansiere sin selvbetalte danse uddannelse ....!!!!!!!































Forleden aften var vi ude og se hende danse, meget fantastisk forestilling, mindede mig lidt om "90 års fødselsdag" bare med 20 unge piger, som gæster og tjenere i stedet for to gamle krager og så musik for fuld udblæsning og Thea var værtinden der blev pisse fuld, men istedet for at blive puttet af tjeneren dansede hun nøgen på bordet...man skulle nok ha været der, særligt når det ikke engang lykkedes mig at ta et eneste ordentligt billede med telefonen under forestillingen...MEN HELT FANTASTISK VAR DET!

Søde Thea...Tak fordi du bor på mit "gæsteværelse" det er SÅ HYGGELIGT, glædes over det dagligt, det skal du vide

2 kommentarer: