lørdag den 23. marts 2013

Min Mor......... ♥

Jeg er sådan en type der har den slags mor der er på efterløn, ved ikke helt hvad jeg mener om efterlønnen, men ved det er et meget dyrt samfund vi har gang i, hvis der render al for mange så friske damer rundt derude!
Er egentlig ikke bekymret for at hun kommer til at kede sig, der er både gymnastik foreninger, IT kurser og alle mulige andre kurser jeg slet ikke kan holde styr på samt en have der skal trimmes gang på gang, men synes alligevel det er min samfundspligt at holde hende aktiveret, så hun ikke helt udhuler AOF og FOF kursus kasse med alle sine aktiviteter, og så er det jo heldigt at hun er pisse dygtig til at sy og jeg var i Shaing Mai i januar og købe textiler og broderier til puder....

Jepper vi bruger tommestok når vi arbejder sammen, de der målebånd fylder for lidt og blir altid væk!

NØ MED MOR hedder vores lille gesjæft, hvor jeg aflaster samfundet lidt for damp efterlønnerens gøren og laden!

Søde mor, ved du ikke læser med her, men kram elsker dig fordi du gider og pisse pæne puder er det blevet til skal jeg sige jer, vil bruge påsken på at lægge hele skidtet på webshoppen, skal nok sige højt når det ligger der!

5 kommentarer:

 1. Årh waouw sikke skønne stoffer. Og en mor der har tid og lyst til at give sig i kast med lækkerierne er sguda fantastisk!
  Du er en heldig kartoffel :)
  God påske.
  Hilsen Tina

  SvarSlet
 2. Uha jeg er en af de der "samfundssnyltere" som kun går og glæder mig til at jeg om et år, nøjagtig i dag bliver 62 og kan gå på efterløn, så jeg for alvor kan kaste mig over flere kreativiteter, men nu har jeg også kun tjent samfundet (ved at tage mig kærligt af alle de børn og unge som er kommet skævt ind i denne verden) og betalt min skat siden jeg var 15 år, aldrig været arbejdsløs eller på dagpenge eller anden forsørgelse, så jeg føler det er helt og aldeles fortjent:O)
  Og så er jeg iøvrigt vild med dine og (mors) skøre og skæve kreationer.
  Nyd nu det skønne vejr på denne min 61 års fødselsdag :O)
  Eva

  SvarSlet
 3. Jeg har det helt ligesom Eva, har aldrig ligget samfundet til last, men gjort min borgerpligt, fået tre børn, haft arbejde og betalt skat ;0) Lige om lidt er jeg ægte folkepensionist, altså på papiret (dåbsattesten).
  Nu er jeg også sådan en mor, der elsker at sy helt i samme tråd og stil, som din skønne mor.
  Derfor har jeg lavet en webshop netop sammen med min datter, som heller ikke ka´ la´ vær´.
  Det er SÅÅÅÅÅ skønt med mor/datter-samarbejde.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 4. De er så aldeles uimodståelige de der hmong håndarbejder! Det må være en fornøjelse for din mor at skulle lave noget ud af det materiale.
  Jeg nyder også godt af min mor, som er rigtig dygtig til at sy og jeg er rigtig god til at fortælle hvad hun skal sy. :-)

  SvarSlet
 5. Kære Eva og Lene.
  Jeg tror ikke der findes mange borger i dette land som ikke har en historie der gør at jeg helt ind i hjertet mener de fortjener deres efterløn. så på den måde er jeg så meget med jer, men det gør jo ikke projektet billigere af den grund ;-)
  Lea

  SvarSlet