søndag den 21. april 2013

Dronningen af Neon og mig........ ♥

Det er bedst når weekenden starter i laden i Holte fredag eftermiddag med meditation, det gjorde den i fredags, Dronningen af Pink og Neon visitere ofte samme sted, hun er min leverendør og også lidt min veninde. Efter 2 1/2 times stræk og vejrtrækninger endte vi hjemme hos hende i Fiolen, hun har sådan en lejlighed med fire meter til loftet og fucking go stil.... i hendes hjem er neon ikke et midlertidigt indfald men en fast bestanddel gennem de sidste 30 år, altid når jeg er der tænker jeg.... Ej sådan her vil jeg altså også bo, yderst sjældent jeg tænker sådan om andre menneskers hjem !!!

Hun lavede Gudsbenådet vegetar middag til mig og vi opvejede med rigelige mængder af alkohol for ikke at komme til at virke alt for hellige!Urtebøffer er måske ikke det mest fotogene, men kæft de smagte godt......!!!

Har været helt fyldt af glæde og lykke hele weekenden over at ha så søde mennesker lige om hjørnet fra min hjem og i mit liv i det hele taget.......♥

Og JA, det er min "Måtte Dame" jeg taler om, hende der designer og producere alle de fantastiske pæne pæne jeg sælger i Biksen www.butiknoe.com / Plastæpper ♥

8 kommentarer:

 1. De der glas...! Jeg har ledt og ledt og ledt efter sådan nogle! Kan man evt. forhøre sig om hvor de er fra?

  (jeg har et par stykker i forvejen som jeg fik i gave - men man kan ikke længere købe dem der hvor de er fra)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhhh for fanden.... Har helt glemt at svare dig!
   Glasne er fra Butikken min, men de er gået ud af produktion så de findes
   desværre ikke på markedet mere :-(
   kh Lea

   Slet
 2. Åh sikke et fantastisk hjem!

  SvarSlet
 3. Jeg er også neon-fan! Elsker både større og små prikker i indretningen med en masse knald på - det andet er sgu for kedeligt (; Jeg kommer hvertfald aldrig til at bo i et stilrent, minimalistisk hjem.

  - Anne

  SvarSlet
 4. Det der kantebånd der ligger i "rodekassen" med det orange snor og peace-perlerne - det er simpelthen det FEDESTE, jeg nogensinde har set!!! Er det noget, der kan købes i NØ????

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke, nu er det jo ikke mit hjem og derfor heller ikke mine ejendele, men hvis det været måtte du hjertens gerne købe det! ;-)

   Slet
 5. OLÁ!SUPER BLOG AMIGA,EU ADORAR,PARABÉNS.BOA QUARTA.VALÉRIA.(BRASIL).

  SvarSlet