torsdag den 15. august 2013

Har det som om jeg ikke har lavet andet end at ryge hash det sidste halve år...

Det har jeg altså ikke (synes hash stinker ahelvede til og hader forøvrigt at være skæv) men shit jeg har været stenet, som et levende bødøvet dyr har jeg bevæget mig i baglæns slowmotion gennem dagen og livet, det har været så slemt at jeg gik til lægen og spurgte om hvorledes jeg kunne få min hjerne tilbage, tænkte at hun ville stikke mig nogle piller og alt ville blive godt, men det gad hun kraftedeme ikke, hun sagde at jeg skulle købe mig et par løbesko istedet og det gjorde jeg så..... Og nu løber jeg så gennem byen hver og hver anden dag, det er der ikke helt system i, men altid kl. 06.00 der har man strøget og nyhavn nogenlunde for sig selv, kun i selskab med rigtige mennesker, dem der sørger for at byen fungere efter kl 08.00 skraldemændne, Jeudan drengene, slamsugerne, fragtmændne, gadefejerne, nogle avisbude og altid får der sig sneget et par hundeluftere ind osse!

I min optik burde jeg så være endnu trættere og endnu mere blæst i bolden, både det at løbe og stå tidligt op, begge ting er jo lige vanvittige!

Men jeg er overhovedet ikke træt og blæst, tvært imod så er jeg rent faktisk begyndt at arbejde igen, lige idag har jeg hjemme arbejdsdag, og sådan een af slagsen hvor jeg ikke bare sidder og drikker kaffe og glor ind i væggen alt imens jeg lyver (om mit fede liv) på facebook.

Ved godt jeg før har sagt at nu er jeg igang med at fotografere perler og bånd og dims og dut til webshoppen, men jeg løj, ikke en fløjtende fis skete der..

Nu laver faktisk noget og det er faktisk fucking fedt !!!


Nåe ja, lægen sagde så også noget med at jeg skulle lægge de der uanede mængder af hvidvin jeg indtager på hylden, det gjorde jeg så også, nu ligger jeg i min seng og æder fyldte chokolader istedet, summen af laster er åbenbart en konstant størelse !!!

5 kommentarer:

 1. Puha - at stå tidligt op og løbe - det er sejt :-) MEN det lyder alligevel som en energibombe som er sprunget ud !
  Med hensyn til lasterne ? Ja, så ved jeg ikke om det er bedst med hvidvin eller chokolade .-D

  SvarSlet
 2. Jeg kender den "tåge" alt, alt for godt. . Den rammer mig omkring slutningen af november og hænger i indtil foråret virkelig brænder igennem. . I år tager jeg traveskoene på og går lidt af det væk.. (løbesko er alligevel for optimistisk) tak for dit indlæg, det satte tanker i gang. .

  SvarSlet
 3. Hvor er du altså sjov...
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 4. Super (ærligt) indlæg :-)
  De kloge siger jo, at det giver energi at bruge energi - hvor åndssvagt det så end lyder...?!
  Jeg kører hjemmefra lidt over 6 om morgenen, så jeg er altså ikke med på en løbetur på den tid af dagen men en god tur i skoven om eftermiddagen med hunden er godt for sjælen :-)
  Og jeg er med på fyldte chokolader... eller måske rødvin...

  SvarSlet
 5. Kan det virkelig passe...Jeg sidder også og glor ind i væggen (eller internettet) flere timer dagligt, alt imens jeg forsøger at lade som om, jeg laver noget. Har også overvejet læge, psykolog og alt det der. Men måske jeg skulle give løb en chance. Hvilken øjenåbner. TAK!

  SvarSlet