onsdag den 4. august 2010

Sommerlandet går på held.......Men du kan måske stadig lige nå forbi hovedgaden i tisvilde, hvor min veninde Christina legene har den mest vidunderlige lille bitte biks, Rastablanche, fyldt med egne design produceret i Indien og Pakistan!
Hun holder åbent resten af skoleferien og alle Weekender frem til september, så du kan måske nå det endnu......!Plastmåtter og smukke smukke puder.....

Jeg har jo som vanligt købestop, men kom alligevel hjem med dette fantastiske pink tæppe, håndlavet i Indien, ny zebra bikini som straks kom i brug, til årets første dukkert i kattegat (sikkert også den sidste!) og så dette fantastiske tørklæde med stjerner, har det i forvejen i sort med hvide stjerner, men måtte lige eje en sommer udgave også!

2 kommentarer:

  1. Arj, der har jeg lige været forbi, men nåede desværre ikke ind, da hele familien var med på slæb...der ser hyggeligt ud.

    SvarSlet
  2. Hej Mia!
    man kan heller ikke være en hel familie inde i den lille bitte biks, prøvede selv her i weekenden, der gik kort tid og sad alle drengene over på den anden side af gade på cafeen istedet! men tjek hendes weebsite har lagt et link i ovenstående!

    SvarSlet