torsdag den 9. december 2010

Så er det afgjort, Københavns flotteste julevinduer her hermed fundet....!

-Og nej, havde vist ikke behøvet at traske hele byen rundt, inspicere hvert eneste vindue, samt Dángleterre, Maga og Illum, for selvfølgelig fandt jeg vinderen lige om hjørnet
(i denne sobre, men meget hemmelige konkurrence, lavet af mig og med mig som enevældig dommer, og hvor ingen aner at de deltager!)
Og vinderen kommer her.......... PÆNT er det fandme!

Alle vinduerne er prydet med disse skønne pom pommer lavet af det lækreste silkepapir!

I de dybeste farver, man får nærmest lyst til at ta dem med i seng el. lign.

Okay så lige et Vindue uden, men dyreprint er vel heller ikke at foragte!


Stadig ret pænt.......
Hun får dem vist fra Paris og det bedste af det hele er at de ikke koster en skid....!!!
(fra 45-85,- og så med mængde rabat) har sagt til hende, at det er ALT for billigt, at hun fluks skal sætte priserne op, men hun er lidt gammeldag og nægter, hvilket vel er et held for os! ;-)

Og hva angår danmark vest, må jeg beklage hendes gammeldagshed, hun ejer hverken en blog eller en hjemmeside, har dog en facebook, muligvis har hun en mail og vist nok helt sikket en telefon! Men det nemmeste er nok at komme lidt ud af fjerene og slå et smut omkring hendes butik:
Carmen-Copenhagen, Larsbjørnstæde 5 - københavn k

9 kommentarer:

 1. Skønne vinduer og en skøn butik! Der er jeg også altid helt tabt for omverdenen, så travlt har jeg med at glo på og pille ved det hele!

  SvarSlet
 2. Ja de er super cool... Så dem godt da jeg var nede hos dig sidst...vidste bare ikke at hun ligefrem solgte af dem...troede at de kun var til pynt i butikken... :o) :o)

  SvarSlet
 3. Hei, i dag fant jeg bloggen din, så flott den er, masse fin inspirasjon. Jeg bare elsker København og drømmer om å vinne i Lotto for å kunne flytte dit en gang;) Jeg legger meg til som fast leser av bloggen din, for her vil jeg lese mere. Hilsen Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet
 4. Åh, Carmen var en af yndlingsbutikkerne, både da jeg boede i Skåne, og i Kbh. Vildt fede pomponer, dem ville jeg elske at fylde hele min gang med!

  SvarSlet
 5. Har noteret adressen....også din. Kommer nemlig et smut til København i dagene 16 til 20 dec. Vil så prøve at finde tid, til at aflægge jer begge et besøg.

  Ved ikke helt om der er sket et teknisk uheld, men jeg sendte dig en mail søndag, og er usikker på, om du i det hele taget har modtaget den!Hvis du får tid og lyst, kan du finde mig her: www.bettysunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hej igen....Har lige læst din kommentar på bloggen, og vil derfor takke dig rigtig mange gange....har ladet beskeden gå videre til søn, og finder så ud af, at han faktisk også kender manden bag, ved ikke helt hvorfra, måske noget i London....sønnen tog uddannelse som grafisk designer i Bath, og arbejder nu på det Kongelige Teater!

  Endnu en gang....tak for hjælpen Lea!

  SvarSlet
 7. Hej Betty.
  hvis din søn er grafiker, er det nok derfor han kender ham, han er vist lidt en hot shot inden for sit fag! ;-)

  SvarSlet
 8. Shame on you...sådan et smide om dig med disse lækkerier...(siger vesterlændingen her)!! MÅ HA' POMPOM'ER!!!!

  Jeg glæder mig til at følge din farvestrålende blog.

  Varme hilsner fra det kolde nordvest

  ~Trine

  SvarSlet
 9. Carmen har én af de bedste butikker. Liebe i spandevis

  SvarSlet