fredag den 21. januar 2011

Rod i passet = Bangkok uden barn = LORTEMOR........!

Jepper...har vist råbt og skreget lidt for højt om at jeg nu endelig skulle rejse væk fra alt det grimme frost og kulde i selskab med Leonora, havde skam også gjort mig umage i forhold til når jeg rejser alene, forsikringer og vacciner totalt på plads, begge pas virkede, så alt burde være på sin plads!
Og så afsted med os, ej hvor dejligt det endelig lykkedes at komme afsted sammen, var det eneste vi sagde til hinanden hele vejen ud til lufthavnen, vi tjækker ind hos KLM, ingen ko på isen, vi køber mascare, spiser hotdogs og bevæger os mod gaten, flyet har besluttet sig til at flyve 20 minutter tidligere end planlagt, så vi kommer i sidste øjeblik og de meddeler os at de desværre ikke vil have os med, eller i hvert fald ikke Leonora, da hendes pas udløber om 5 mdr og 24 dage det skal være gyldigt 6 måneder frem for at komme ind i Thailand....DET ANEDE JEG INTET OM, har vist været for mange gange i bangkok, til helt at ta deres visum regler seriøst.....Any way 10 sekunder havde vi til at beslutte os, flybilleterne havde været kostlige og jeg skulle jo faktisk på arbejde, så det endte med jeg kyssede en stortudende datter farvel der ude i gaten, og løb selv ind i flyet, ring til din far og prøv at gå ned i KLM og se om du kan få dine penge retur, fik jeg lige råbt efter hende (hvilket jeg tvivlede på eftersom fejlen var helt på min side, men de ku nu godt ha sagt noget da vi tjekkede vores baggage ind)

Og der sad jeg så i et fly på vej til Amsterdam på mellemlandning, fuldstændig stortudende og hysterisk, havde man kunne trække en nødbræmse var det blevet gjort, følte mig som den tarveligeste og mest uansvarlige mor i verden, i kategorien af dem som burde være tvangs kastreret i 15 års alderen, tænk at jeg kunne forlade hende, stortudende der midt i en lufthavn, det er bare ærgeligt skatter, mor har kvajet sig og du må så blive hjemme alt imens mor damper til de varme lande....LÆKKER MOR, FY FOR SATAN!!!

Har aldrig tuddet så hysterisk offentligt før, og en del af flyet var vist også en anelse skræmt...... og havde selvfølgelig heller ikke i hysteriets navn fået slukket min telefon, så i det sekund vi landede tikkede der en sms ind...."hej mor, har fået ny billet til imorgen og forlænget mit pas" og så fik de andre passagere ellers en skizofren kælling at opleve, ringe inde fra flyet, EJ HVOR LIVET FANTASTISK, HALLELUJA, VENTER PÅ DIG I BANGKOK.....HURRA HURRA....! (ja, vi sku været fløjet videre samme dag til Chaing mai)Og her sidder jeg så og hyperventilere lidt i Amsterdams lufthavn...... Og Undskyld dette tekst tunge indæg, bryder mig ikke om når der bliver for meget tekst, men kan åbenbart ikke formulere dette i korthed, havde egentlig tænkt mig at disse rejse indlæg, skulle være billede tunge og sanselige, men det kommer  nok når famillie tropperne er helt samlet igen og turen rigtigt kan begynde!

17 kommentarer:

 1. Nej, sikke en røv tur. Godt der kom en løsning på det! Gætter på at din datter bliver ekstra forkælet resten af turen, af moren med den dårlige samvittighed.
  Men du har jo ret i at du skulle afsted når det var en arbejdstur, så forkæl dig selv og din dårlige samvittighed lidt også.

  SvarSlet
 2. Puha, sikke en historie (og optrin!). Drama gør livet spændende, men måske dette var lige i overkanten?
  Fantastisk kompetent datter sådan at ordne både pas og billet, så hun hurtigst muligt kan indhente dig. Nu er turen til de varme lande vist endnu mere velfortjent!

  SvarSlet
 3. Hurra for at datteren kommer neste dag! :-)

  SvarSlet
 4. Hold da kæft for en tuder!! Men kanon at hun kommer med alligevel.
  Rigtig god tur!

  SvarSlet
 5. For søren da osse!!!
  -men hip hurra for en problemløsende datter!! Stort at i alligevel får dejlig ferie sammen.
  Kh Stine.

  SvarSlet
 6. Hold nu k.... for en rutchetur i har været igennem...hurra for en selvstændig pige. Rigtig god ferie til jer :)

  SvarSlet
 7. jeg er vist lidt for sårbar og søvnløs til sådanne dramaer. Har hylet hele vejen igennem dit indlæg. Af medfølelse og glæde. Det ku sagtens være sket for mig det der!

  Kram fra Kat

  SvarSlet
 8. Hold da kæft en lortestart. kan godt forstå hysteriet kammede over, det ville det også have gjort hos mig. fantastisk at I bliver forenet snart igen. Det skal nok blive fantastisk...:-)

  SvarSlet
 9. jeg kan nu godt lide tekst-tunge indlæg, når det er gode historier, som tilmed ender godt..........og er lidt sjove. Ved godt det helt sikkert ikke var sjovt i nuet. :o)

  Godt hun fik passet forlænget og billetten lavet om - så mor og datter kan forenes i de varme lande til en god ferie. Nyd I den. :o)

  SvarSlet
 10. Sikke en følelsesmæssig rutchetur som trods alt endte godt. Din datter er noget sej :-)
  Hyg jer og lad nu være med at dunke dig selv alt for hårdt oven i hovedet.
  God tur på trods.

  SvarSlet
 11. Uhhha det må godt nok have været fælt....håber I får nogle fantastiske dag sammen på trods af de fæle fæle start vanskelighededer!!! Glæder mig riigtig meget til at se hvad i får opsnuset derude (:

  SvarSlet
 12. Sikke et drama! Puha.. Jeg var ved at lukke ned halvvejs, fordi jeg ikke magtede hvis det ikke endte godt.. Pheww..
  Rigtig god tur til Jer - SAMMEN!

  SvarSlet
 13. Får helt ondt i hjertet på jeres vejne, men godt i fandt en løsning på det hele. håber i får en fantastisk tur.
  /Maria

  SvarSlet
 14. Weeee! Det bliver en KANON tur - for nu véd I begge, at det kunne være endt på en helt anden måde! Nyd det.... hvert sekund!

  SvarSlet
 15. Ej for helvede hva' -godt at det lykkedes at få datteren med. Synes godt man må tude hysterisk offentligt, når nogle praktiske (latterlige) ting gør, at man er lige ved at blive frarøvet sin ellers virkelig genialt planlagte rejse. God tur til jer begge.

  Ditte

  SvarSlet
 16. Hej Lea
  Jeg har givet dig en award. Sådan en blog-én, selvom du nok også fortjente en for tapperhed ovenpå den tur. Godt det endte lykkeligt.
  Håber du vil være med på award-legen :)

  SvarSlet
 17. Neeej dog. kan godt forstå du tudede!!!!
  Godt der kom en løsning på det hele!
  Sikke en latterlig regel- det anede jeg da heller ikke noget om! Dumt!
  Godt i bliver genforenede i Bangkok :)
  Rigtig god ferie!

  Karla

  SvarSlet