tirsdag den 15. marts 2011

Hvor absurd det end lyder, så modtog jeg en pakke fra Japan idag....

Den er købt og betalt for flere uger siden, men har de sidste dage stille og roligt vinket lidt farvel til den, har ligesom ikke følt det så passende at kontakte et firma i Tokyo for at spørge hvor lige netop min pakke blev af, midt i deres L..... situation, men idag, så kom den så, lige pludselig stod der seks kasser lige uden foran biksen min........ HVOR HELDIG HAR MAN LOV AT VÆRE (der var for røv mange penge!)
I kasserene, var udover en helvedes masse fantastiske notesbøger til butikken, disse fem Japanske indretningsbøger, føles lidt specielt at åbne og kigge i dem, i betragtning af deres situation pt. men i får alligevel lige et glimt her......... (en af dem er fra Paris, en anden fra Amsterdam;-))

Nu vil jeg bruge resten af aftenen / natten på at uploade billeder og få puttet alle de nye fantastiske notebooks på web shoppen...............

5 kommentarer:

 1. eeeej sælger du også de bøger ? hvad hedder de ?

  SvarSlet
 2. fedt - de er bare seje - heldigt at de kom frem

  x

  creative tail

  SvarSlet
 3. mega fede bøger bare en skam man ikk kan læse japansk :-)))

  SvarSlet
 4. Har selv shoppet amok i de skønne indretningsbøger og skal dertil sige, at man altså ikke behøver at kunne læse japansk for at få noget ud af dem - de er super inspirerende ;o))

  Men lidt vildt at bestille dem i Japan - fik dog begge gange mine efter kort tid.

  vh. Jane

  SvarSlet
 5. Sælger dem desværre ikke i biksen, kan ikke få lov at købe dem engros, så det var bare lige et par eksemplarer til butiks inspiration!

  -Og man behøver bestemt ikke kunne japansk, de er så absolut en oplevelse alligevel! ;-)

  tjek dette link: http://www.paumes.com/index.html

  Der er rigtig mange fine bøger, nok ikke så nemt lige at købe noget i disse dage, men derfor kan man vel godt browse lidt rundt alligevel!

  SvarSlet