onsdag den 2. marts 2011

Ja pisse dårlig stil af mig........

Men havde gæster som ikke gik og da de endelig var gået kunne jeg ikke ringe til min søde bror midt om natten (det er nemlig ham der tæller lodder for mig!!!)


Men det har da været den mest fantastiske give-away jeg har gjort (af de to stk jeg har jeg har udført), men hvorfor fanden har jeg dog valgt at udlodde vinderen efter et simpelt point system, når der nu har været så mange vidunderlige kommentarer, om hvilken fantastisk farve PINK er og nu hænger jeg ligesom på det der 1,2 og 3 lodder......! (sker aldrig igen!)

Fremover skal det så absolut bare være vidunderlige kommentarer og muligvis et link, og så selvfølgelig en i forvejen udnævnt dommer der alene afgør aførelsen.......!

Meeen..... lodtrækningen har gjort sit udfald og vinderen er Sanne P kunst.... så stort TILYKKE TIL DIG SANNE OG KÆMPE UNDSKYLD TIL ALLE JER ANDRE, gid jeg havde trøste præmier i form af pink blondetrusser til hele banden! 

Sanne send mig din adresse og det pink helvede vil ramme dig i løbet af et par dage....!
6 kommentarer:

 1. pinke blondetrusser havde klart været et hit! især i anledningen af den snarlige kvindekampsdag;) tillykke til sanne.

  SvarSlet
 2. Fuldstændigt FANTASTISK.... Er hjemme med en syg datter, men på trods af det har vi lige løbet skrigende rundt i hele huset... det er for vildt. Clara er så vild med pink, så det er perfekt :) Tak søde Lea.

  Knus fra

  Sanne pedersen
  Vestergade 66
  9320 Hjallerup

  SvarSlet
 3. Ja, nogen skal jo være den heldige....men ikke mig denne gang.Til lykke til Sanne.
  Og pink trusser til alle.....hip hip.
  Det kunne da være så fedt :)

  SvarSlet
 4. Tillykke til Sanne, ideen med pink trusser til alle lyder fornøjeligt :-)

  SvarSlet
 5. Jah tillykke til Sanne - men stadig øv, det ikke var mig :-D

  SvarSlet