onsdag den 10. august 2011

Når nu hun ikke selv tar sig sammen til at blogge.....

Må jeg jo til det igen, det er selvfølgelig Susan Liebe jeg taler om, ja i må efterhånden tro herinde jeg ikke har andre venner end hende, det har jeg altså, men ingen der laver så fint porcelæn som hende, og så er hun en af de få, der kan få mig til at forstå fidusen med pastelfarver......!


Billederne fra Sara & Emils værelse (som plejer at rode væsentligt mere ;-) er lånt fra littlenordic.com rigtig fint site forøvrigt,..... tjæk det ud! ;-)

7 kommentarer:

 1. Jeg opdagede netop den side forleden, der er masser af god inspiration! Også andre flotte børneværelser end dette.

  SvarSlet
 2. Wauw !!!!!!!! Jeg glæder mig til at få mit Liebe navne skilt op når vi er flyttet , nu nået til flyttekasse nr 43

  SvarSlet
 3. Hold nu K... hvor bor de fint de børn... Tør da slet ikke tænke på hvor fedt resten af hytten må være.

  JEG ELSKER Liebes design... Har jo egentlig altid været til pasteller, indtil mit farveflip flyttede ind for et halvt års tid siden, så jeg drages i den grad mod hendes ting....

  Tak for et hyggeligt indlæg..

  og så se lige at få lavet den der fikse telefonbog med handymænd!!!!!

  SvarSlet
 4. Du har fuldstændig ret..... hun kan bare noget med de der pasteller...... fine fine rum...... og så elsker jeg i øvrigt også hendes håndværk!

  SvarSlet
 5. simpelthen fantastisk! ja hun kunne da godt tage og blogge om det ;) Gad virkelig godt at se resten af hendes hjem, det må være lige så fantastisk.

  SvarSlet
 6. Har prøvet at få hende til at blogge, lad os bare sige det sidste års tid, det sker ikke rigtig, tilgengæld er hun yderst produktiv i sin produktion, og det skal vi nok ikke være så kede af! Vi skal sammen til Bangkok og Hanoi i slutn. af september i 10 dage uden børn og håblæse eks-mænd åndene i nakken, jeg skal præge hende alt hva jeg kan, hvis det ikke lykkedes laver jeg sku bare herinde en Liebe mappe og blogger om hendes gøren og laden, vi bliver alligevel næsten naboer lige om lidt, så det kan vel ikke være så fandens tids krævende....! ;-)

  SvarSlet