søndag den 2. oktober 2011

Hanoi Snapshot måske part# 1

Snapshot fra gaden vi bor i og gaderne omkring, med et par kærlige tanker til alle jer derhjemme der evig og altid nørkler med noget håndarbejde....!


Åhhhh er så sikker på at I ville ha værtsat det, måske mere end mig, Jeg ville ønske at jeg kunne have haft hver og en af jer med i baglommen, det skal i vide....!

10 kommentarer:

 1. Halløj hvor det ser spændende ud... kan du ikke lige tage nogle knapper... og nogle lynlåse... og noget stof... og noget bånd... og.. og.. og med hjem? :-D

  SvarSlet
 2. mamma mia jeg vil til hanoi!!

  SvarSlet
 3. åååhhh suk suk suk... Hanoi, VERDENS SKØNNESTE BY, var der for 12 år siden, min absolut fedeste rejse oplevelse. JEG ELSKER VIETNAM... Ej hvor er jeg misundelig på jer.... NYD DET.... Og gerne masser af billedspam der fra :-)

  KH LOUise

  SvarSlet
 4. Åhh gud, tag mig med næste gang...

  SvarSlet
 5. Skøn gade, husker den tydelig fra da jeg var i Hanoi. Desværre havde min krea tid ikke helt taget fart, så købte desværre ikke noget. Håber du tager noget med hjem og sælger i butikken ;)

  SvarSlet
 6. Får helt mavekramper!!! Du ville aldrig have fået mig med derfra igen ;-)

  KH

  SvarSlet
 7. ååååh nej... tænk at gå og pille i alt det! Nu er jeg misundelig :)

  SvarSlet
 8. Dropper det med baglommen, tænker mere noget med at ta hele gaden og rykke den fysisk med hjem til pisserenden, det ville klæde både gaden og pisserenden i særdeleshed! ;-)

  SvarSlet