onsdag den 30. november 2011

Og der blev Pink........!!!

Takker ydmygt for opmuntringer og kommentarer til dette tidligere indlæg!  Men er åbenbart en anal-arkitekt-type som ikke helt er til roderi/kunst på væggen med undtalese af hvis det er sat op med søm eller tape, så det kan fjernes samtidig med at man alligevel skal ned med skraldet!

Mere pink maling er nu indkøbt og påmalet og væggen ligner nu "det vildeste arkitekt look" ;-)

10 kommentarer:

 1. ej det er altså bare SÅ fedt det der ! sådan.. rigtig motiverende farve. VILDT fedt.

  Katrine
  katrinestampe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg var én af dem der heppede på det rå/alternative/anti-arkitektiske look, men hold nu op hvor ser det lækkert ud!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det da bare super fedt ud. Er helt vild med det, ej gad jeg kunne få manden med på den, tror jeg desværre bare bliver svært.
  /Maria

  SvarSlet
 4. Den er bare SÅ fed den pink farve!

  SvarSlet
 5. Det er vildt (og) flot! :) Hvordan er lyset i resten af rummet? Jeg tænker, at sådan en farve vel giver et skær til hele rummet - eller hvad?
  Jeg synes, at det er modigt af dig at male væggen med sådan en pangfarve. Men jeg er nok også den mere forsigtige arkitekttype... ;)

  SvarSlet
 6. Jep top lækker farve:) og også til at betale for penge, godt du fandt en der passede:) Hvor ser det fedt ud!

  SvarSlet
 7. ;D sikken glad væg. Med den der lille talebobel går jeg udfra, at det er det første syn man ser når man kommer ind til dig. Så kan man da kun forvente latter og dejlige timer.

  SvarSlet
 8. Takker for søde kommentare....!

  Og så bare lige et godt råd, gør det ALDRIG, er så tæt på at male den over igen, men 14 dage med Pink væg er vel også noget ;-)

  Den ødelægger ikke som sådan lyset i rummet, men rummet er også meget stort, men den dominere og ødelægger alle andre farver.....med andre ord, sætter dagsordnen for rummet istedet for mig og det er ikke den rette rang orden!!!

  SvarSlet