tirsdag den 13. december 2011

Ingen ButikNØ og ingen æbler og citron honning fra Ærø og uden Lille Marie....!

De fleste mennesker i mit liv figurere ikke her på bloggen, en ganske særlig og vigtig person har aldrig figureret her, bevares jeg respektere da folks privatliv....lige indtil der lå en sød (lidt spids) kommentar og reminder (som jeg nu ikke kan finde igen) men hun kaldte sig vist nissen fra Odense, og gjorde mig lige opmærksom på at jeg havde verdens mest fantastiske medarbejder, som hun tilmed aldrig havde hørt om på bloggen....FY SKAMME tænkte jeg bare, men synes egentlig at Marie er et privat menneske som ikke skal indblandes i mit bloggeri bare fordi hun arbejder hos mig....Det er så SLUT nu!

Det er så også på grund af Marie at vi har stamkunder helt fra Ærø der kommer med æbler og Honning fra egen avl og invitere "os" til Ærø!!!

Her er hun så....smukke lille Marie og hendes æbler og hendes Honning, men for forfængelig til at vise ansigt....vidste det bare, det er sku da derfor jeg aldrig har blogget om hende...!!!Som det SVIN af en chef jeg er, nappede jeg lige halvdelen af posen med æbler, inden Marie drog afsted høj i hatten med æbler og honning og en invitation til Ærø under armen, i gernings øjeblikket synes jeg det var helt iorden, bevares jeg er jo den slags chef som kun har adgang til æbler via supermarkedet, så når nu muligheden byder sig.....jeg er jo chefen, men nu her i bag-klog-skabens lys, okay de er vildt lækre, de hjemmedyrkede sprøde æbler fra Ærø, men jeg skylder vist en æske fyldt chokolade til frøknen for min kækhed!


Ville egentlig gerne ha spillet musik for Marie på bloggen idag, men hun er så musikalsk sofistikeret at jeg ikke har en chanche for at nå hende til sokkeholderne, så jeg vil istedet hylde hende i stilhed <3


Ps. det kan godt være at kunderne altid spørger efter hende den lille søde der plejer at stå der, når jeg står med mit sure trætte fjæs og spidse bemærkninger, men den klud hun har om halsen er en hel-silke-ting som hun har scoret fra mig, mere helgen er hun altså ikke, har dog alligevel stukket hende sin egen etikette ;-)
5 kommentarer:

 1. Hun er sku også altid superråd og mener sagtens man kan ha klapvogn med ind haha i love her ! Glædelig jul til jer begge . Diana som savner Kbh her i Aalborg

  SvarSlet
 2. Arghhh damn iPhone super sød ikk råd

  SvarSlet
 3. Hej med jer. Ja også til den søde Marie. Det var så mig (før)jule nissen fra Odense, der havde en lille blogsnak med Mariepigen i butikken den dag ;). Hi hi.. Så godt at hun endelig kom til sin ret her på siden ;).
  Julehilsner fra mig
  Ulla
  Aka http://frksannemand.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Diana: Jepper...det er nemlig rigtigt, hun er svært sødere og mildere end mig ;-)

  Frk.Sannemand: Er Så gald for den kommentar den dag, nogen gange glemmer man hvad der er det største og vigtigeste, bare fordi det lige er foran snotten af en hele tiden, så er det jo godt at helt fremmede damer kan hjælpe en lidt på rette vej!

  Har længe været ved at fjerne kommentar felte på min blog, men du er jo et levende eksempel på at den skal forblive...ihvertfald lidt endnu! ;-)

  SvarSlet
 5. Uhhh.. Så må jeg sørme få skrevet lidt flere kommentar når nu der hviler så stort et ansvar på mine skuldre :D... Jeg fik heller ikke fortalt historien færdig om den lille fugl jeg fik købt på mit besøg i Lars Bjørnstræde af den søde Marie. Den var så fint pakket ind i lækker bobbelplast, og med så god en tape, at den kunne klare turen hjem til HC Andersens fødeby. Og hjem kom den. Men så var det, at jeg skulle pakke den op. Og i min iver for at vise den eneste lille bitte ting, som jeg fik med hjem (til mig selv) fra storbyen. AKKK og VeE fuglen SPRANG ud af sit skjul og BANG.. KNÆK og brækkede sin ene vinge helt af.. snøft. Den blev limet og fik en æres plads på væggen. (Og man kan næsten ikke se det synes jeg)... Men øv hvor var jeg heartbroken en øjeblik... KH

  SvarSlet