torsdag den 2. februar 2012

Og så lige lidt fra resten af hytten.....!

Indendørs med solen gennem ruden har man ku mærke foråret idag, men udenfor....... KÆFT det er koldt, vi har indført noget herhjemme der heddder "at tude af kulde" Og idag har vi stortudet, godt vi får nye vinduer i uge 7.....!

7 kommentarer:

 1. Ja, og det blev farverne jo ikke mindre lækre af:)

  SvarSlet
 2. Uhmm...det ser bare så indbydende ud...og så er jeg bare så misundelig på din turkise lysestage...de er bare slet ikke til at opdrive nogen steder mere... :oS

  SvarSlet
 3. Er det gamle plakater for Troelstrup, som du har på første billede?
  Jeg er nærmest nabo til dem, og har før set billedet med alle frakkerne på facaden.
  Det er et sjovt billed. Tak for en inspirerende blok!

  SvarSlet
 4. Elisabeth..... takker for komplimenter <3

  Pi Andrea. elsker dem også højt og værner om dem, nærmest som var det mine børn, finder jeg dem en dag igen, kan jeg love dig at de bliver solgt i biksen min!

  Hastrup. det er silkepapir nede far Troelstrup man får indpakket sine indkøb i, som jeg nu har taget mig sammen idag til at ramme ind, det andet du ser på billedet er gamle plakater andet steds fra der var med i kampen om min ene ledige ramme! Er sikker på at du bare kan gå ind og spørge om du må få et par ark af deres silkepapir, de er så søde derinde og tak for flot kompliment af min blog ;-)

  SvarSlet
 5. Fede farver! og hvor er du god til at få købt blomster..

  SvarSlet
  Svar
  1. operere med arbejdstitlen, det er nemmere at købe friske blomster end at gøre rent! ;-)

   Slet
 6. Kære Frk. NØ. Je bor desværre alt for langt fra din butik og er på jagt efter dine papir kugler. Har du stadig flere til salg og er det muligt at købe dem af dig gennem mail? Håber du kan hjælpe mig, da vi venter en ille dreng om et par mdr og vil elske at hænge dem over hans seng.
  tinafalk@gmail.com

  SvarSlet