mandag den 30. april 2012

Solen skinner og århusianske piger er bare sødere........!

Har lige for tiden min venindes søde niece fra århus boende, hun går på make up artist skole herovre i to måneder, og hver weekend fyldes min lejlighed med søde århusianske veninder på københavner visit, nøj....en hver sur københavner burde have en glad jydsk logerende engang imellem, hvilken begejstring for hovedstaden de lægger for dagen, selv vandpytterne bliver fotograferet Åhhhhh det er fandme hyggeligt, er stor fan af unge smukke glade og positive århusianske tøser!



Og bedst af alt, denne weekends gæst er sælger hos Louise Kragh og er egentlig herovre i embeds medfør, men kom bare lige et par dage for tidligt, og hun havde gaver med til både mig og min datter! -det er satme sejt at få gaver for sin gæstfrihed når man nu bare er gæstfri uden at tænke for meget over det, anede slet ikke at jeg kunne blive så glad i låget for en keramik perle og lidt læder armbånd, ved det kommer til at bo på mit håndled resten af foråret!

Æskerne som sjovt nok lige har sneget sig med ind i billedet er nu fotograferet og bliver lagt på shoppen i løbet af de næste par dage, men for lige at lave et afsluttende lyn blær, så var æske produkcenten over dem alle lige herinde idag og købe mine nye æsker til sit eget kontor.... Så er dagens storheds vanvid sgu næsten i hus ;-)

2 kommentarer:

  1. Sikke en sød tanke, utrolig hvad en lille ting kan gøre. Det varmer jo helt ind!

    SvarSlet
  2. Hils søde Gitte og anne Mette fra Kristina fra decorate shop :) ps elsker de æsker!

    SvarSlet