torsdag den 3. maj 2012

Rie Elise Larsen gir Eames baghjul............

Og det ser pisse godt ud........ I hvert fald i min entre.......................!!!

Har nemlig malet og gjort i stand og entreen er forvandlet fra pulterkammer til hall, ret fedt når man træder ind af døren i sit hjem at der så er lækkert og ser godt ud frem for at træde ind i en opbevarrings central af gammelt lort man ikke ved hvor man ellers skal stille!

Den anden side af Hall´en er lige pt. lidt Tenka ramt, men det skal jeg nok hurtigt få fucked op hvis jeg kender mig selv ret!
Og man skal hylde de små succeser her i livet, så har inviteret 70 mennesker til entre fernisering og boblevand her i aften...... interessant hvordan den næste fernis skal løbe af når nu planen er at angribe mit 1kvadrat meter store toilet som næste istandsættelses projekt!

3 kommentarer:

  1. Haha - kan lige se det for mig! 70 mennesker på dit lille toilet. Nå ja, men med vanlig tiltro til folks evner til at møde op, så får du nok afbud fra en tredjedel, en sjat bliver forhindret i sidste øjeblik, så du ender med 35, hvoraf halvdelen kommer drysende henad aftenen - mon ikke det kan lykkes at stoppe 12 derind på en gang :-D

    SvarSlet
  2. Fed entré, du har fået i øvrigt! I mit lille grineflip over dit fremtidige badeværelsesindvielsesarrangement, glemte jeg nærmest det vigtigste...

    SvarSlet
  3. Super fed entre :o) Lige mine farver, sort, hvid med et pift af neonpink :o)

    SvarSlet