tirsdag den 3. juli 2012

Before And After....... (og lidt om SKAT)

Drømmer sådan om et Feng Shui liv....men sådan her ser der altid ud, alle vegne i mit ydmyge hjem, og tro mig hver en bunke og genstand appellere til min dårlige samvittighed...... Tænker tit at NU SKAL DER ORDNES OG FIKSES! Starter altid med at dampe ned til Bjarnes discount blomster ved Magasin, bare for at motivere mig selv. Kommer hjem, anretter buketter og så synes jeg sgu det hele ser meget godt ud og ak ja, intet sker.......


Men i går fik jeg så det den ypperste efter regning fra SKAT....sådan en der ikke lige er til at reparere over et par måneder eller tre.....gik i cirkler rundt om mig selv....ku ikke beslutte mig om det var bedst at lave en Maude (gå i seng, kravle i fosterstilling og nægte at stå op før problemet var blevet løst for mig) eller en A la eks mand (gå på bar og starte dagen med stive shots indtil alt var glemt i alkoholens tåger) fanden tog ved mig
OG SHIT DER BLEV RYDDET OP......
stiller mig helt uforstående over for projektet, men husker jeg tænkte: at når SKAT alligevel ikke gider ta telefonen og lave en fornuftig aftale med mig så må jeg istedet for fokusere på hvorfor jeg er i den situation jeg er i, og det er min kærlighed til ting og mange af dem...

Og nu ser mit arbejdshjørne (læs det eneste hjørne der bliver udnyttet til fulde her i hustanden) sådan her ud........
Kære Statkasse / Samfundtets fælleskasse: det kan godt være at I lammetæver  mig....
-men lige idag bor jeg bare pisse sirligt og ordentligt, det kan ingen ta fra mig Og jeg elsker ting og helst mange af dem....det er derfor jeg har fået rodet mig ud i alle disse roderier!

Vil til slut for dette indlæg lige pointere at jeg er stor fortaler for at betale skat og tror så meget på et velfærdssystem og er oprigtig ked at vores slukne statskasses tilstand og jeg er på ingen måde vred på systemet!

5 kommentarer:

 1. Griner højt, fedt indlæg, du skriver bare SÅ godt! Og jo tak skattesmæk, bin there - done that. Jeg betaler tilbage hele 2013....
  Gaaaab I hate it :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk Lea! Kedelig anledning men genialt indlæg. Og så må vi vel bare huske på, at en efterregning fra skattefra trods alt betyder, at business går bedre end forventet ;-) Men fedt bliver det aldrig at betale skat uanset hvor stor en tilhænger man er af systemet!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Herligt indlæg... Hvor har jeg dog selv oplevet noget lignende selv mange gange:-)
  Der skal nogle gange et mærkeligt spark i bagdelen for, at man får ryddet det hele:-)
  Lever selv i alt for meget rod og trøster mig selv med "at det er vel også en slags boligstil med masser af hygge bare", men hvor er det dog rart, når man så endelig får gjort noget ved det:-)

  SvarSlet
 4. Haha, godt med lidt motivation ;).

  Jeg MÅ altså bare snart forbi din shop. Nu hvor jeg rent faktisk er blevet rigtig amar´kaner, så er der faktisk ingen undskyldninger mere.

  Kh,
  Synne

  SvarSlet
 5. Go girl!!!! Du er nu over verdensklasse. Dårlig nyhed: du får skattesmæk. God nyhed: du har langet mange varer over disken. Måske skulle du forslå at arbejde gælden af ved at indrette Feng Shui arbejdshjørner til skattefolket. det ville med garanti ændre deres humør fra skat til topskat.

  kh og respekt
  Tine

  SvarSlet