søndag den 26. august 2012

Jule indkøb i Frankfurt men mest Rie Elise Larsen....

Er netop hjemvendt fra messe i Frankfurt.....Godt var det, men glemte helt at ta billeder i kampens hede, untagen lige i den stand hvor vi holdt afterparty hver aften, så lidt stemningsbilleder fra Rie Elies Larsens nye kollektion kan I da få.......!


Afslutningsvis lige lidt Guldnegle i et par Italienske hausfrau sandaler (det venligeste ved fødderne på verdensplan, men kønne er de sgu ikke!) placeret på verdens pæneste kluddetæppe, som desværre ikke er en del af sortimentet og også fuldstændigt ubetaleligt, men SÅ PÆNT.....!!!!

I morgen damper jeg til Bangkok og gir den gas, bare vent og se...det skal nok blive en god jul I ButikNØ...... Tror på det ;-)

Musikken er leveret af Ries ven Peter Ulf!
-forøvrigt er det ham der laver musik til alle hendes små YouTube videoer...!

5 kommentarer:

 1. Dejlige inspirerende billeder, jeg fik godt nok lidt shok effekt med alt det blå og sølv i starten, men jeg kan mærke at jeg begynder at glæde mig til jul nu :))

  SvarSlet
 2. Oj lækkert - altså hvis du vil åbne butik i BERLIN så si' bare til, ikke? ;)

  SvarSlet
 3. Tak for skønne billeder, og dejlig musik- lige til at blive glad af:-)

  SvarSlet
 4. Super dejlige billeder, også dine sko:) hvorfor kan man ikke lave smukke smukke sko man kan nyde at have på som dine sandaler:) jeg elsker mine glogs men de holder sgu ikke i byretten;)

  SvarSlet
 5. Så dejligt alt sammen altså... men hvordan får man musikken til at spille?
  : )

  SvarSlet