fredag den 7. september 2012

Enearvingen til Imperiet bliver 18 år imorgen......

Og til en tre rettes fiskemenu for de 35 nærmeset famillie og venner høre der sig bordkort til, men så er det jo godt man lige har erhvervet sig nye stempler, det er bare så kedligt i længden kun at skrive navne, når man nu har fået disse nye fantastiske stempler........


Det startede meget godt, sådan med et enkelt navn og et par stjerner på hver kort, men endte som små romaner og så var de første kort jo pludselig kedlige og så skulle de laves om og så pludselig havde jeg lavet 50 kort istedet for de 35, nu overvejer jeg så om jeg skal invitere nogle fler så ikke et eneste kort går til spilde.......!

Go Weekend ;-)

16 kommentarer:

 1. Kan man være heldig at lignende stempler ryger på webshoppen??? Kan rigtig godt lide skriften...

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Hvor må man bare føle sig velkommen og ønsket ved bordet med sådanne personlige bordkort. Jeg håber det bliver en dejlig dag for den smukke fødselar og ikke mindst for dig, Lea:-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Tillykke med Tøsen i morgen!! Hold op et FEDT stempelsæt du har der!

  Har forresten noget royalt til dig ;-)

  KH

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med hende! Og fede bordkort:)

  SvarSlet
 5. Åhh lige sådan et stempelsæt med bogstaver og stjerner leder jeg hul i jorden efter - kommer det på webshoppen?
  Det ser super hyggeligt ud med de personlige bordkort. Rigtig god fødselsdagsfest ;-)

  SvarSlet
 6. Kæmpe tillykke til arvingen ;);) totalt fede bordkort... håber I alle får en skøn dag ;)

  SvarSlet
 7. Kære kære Lea... Du MÅ simpelthen få sådanne stempler på din farvefest af en webshop, ellers kan jeg da lige så godt ligge mig i fosterstilling og græde mig selv i søvn. Hvorfor fanden skal du altid have ALLE de fede sager, når os andre kan rende rundt i 600 butikker og finde NUL OG NIKS??? ;-)

  Og når ja, et stort tillykke til den unge dame, som forhåbentlig fik sig et brag af en fejring med fiskefest og pissepæne bordkort! :-)

  SvarSlet
 8. For høvled! Jeg vil også have stempler :O

  - Kit

  SvarSlet
 9. Wow STEMPLER! Hvor er de fede! Hvor har du gaflet dem henne?

  SvarSlet
 10. SMART. Det er ikke bare nemt, det ser også super godt ud...

  God fornøjelse med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 11. Wow, nogle fede stempler - ligesom så mange andre er jeg nødt til at spørge: hvor er de fra??

  SvarSlet
 12. Hej alle.
  Er vist rimelig dårlig til at få tjekket op på kommentarer herinde, men tak for alle de søde ord og nu skal I bare høre:

  Bogstav Stemplerne fandt jeg på bagerste nederste hylde i en old tudse gammel "office supplieres shop" i Bangkok. købte alt hvad de havde og er nu igang med at finde ud af om leverendøren stadig findes og om et rest parti kan købes hjem. I skal nok høre nærmere hvis det lykkedes, det lover jeg!

  Stjernestemplerne er der en gammel mand på gaden i Hanoi der har snittet til mig, men har sat nogen på sagen om der kan laves flere!

  Go søndag derude ;-)

  SvarSlet
 13. Lyder godt! - skriv endelig når du har nyt!

  SvarSlet
 14. Hold nu OP! Hvor er de fine. Og hvor er du SJÅW altsååååår!!! Totalt iorden værkstedshumor dér. håber du lavede maaaaange flere, så I fik en or´nlig syg fest dér :)

  SvarSlet