mandag den 24. september 2012

Laver julepynt Part#2 Kalenderlys

Som jeg skrev på facebook igår:
"September....solen skinner, lytter til samba musik og laver kalenderlys, vi er åbne for alt her i Imperiet Casa NØ" Sådan en slags alsidig dag var der herhjemme igår.Og det var satme hyggeligt, det var mig og Sofie, en af mine tidligere ansatte, som er ung og studerende og boligløs, og derfor pt. bor i mit gæsteværelse (det er nemlig ikke nemt med studenterhybler i København, medmindre man har forældre der kan mynstre forældrekøb) Nåh..... men vi gav den gas til søde samba toner og høj sol, svært at komme rigtig i julestemning, det var måske også meget godt, vi undgik da i det mindste på den måde at der forvildede sig nisser ind over lysne.
Transfere arkne er noget jeg har haft liggende siden min tid på designskolen, er jo så gammel at jeg har studeret før computeren blev mainstream (husker jeg har haft kursus i at surfe på nettet) Så dette transfere brugte man når der skulle laves plancher mm. 
Men pludselig over natten var der computere og printere på samtlige institutter og al transfere var til 1/2 pris i Tutein & Koch udsalget.
Og det har jeg så haft liggende siden (og slæbt med mig gennem, hva ska vi sige 7 flytninger måske!) Men NU kom det op af skuffen og kom til fulde til sin ret, og JA lysne brænder pænt med på trods af bogstaverne!

4 kommentarer:

 1. Skide fede lys og hvad sker der for vi unge der blev gamle? Jeg husker også undervisning i at surfe på nettet og jeg husker også at jeg tænkte "hvad fanden skal jeg lede efter???" hé hé Sælger du lysene? For så er jeg nok interesseret i et :-)

  SvarSlet
 2. Godt at se, at vi ikke er de eneste der er helt juletossede allerede :D Det er så hyggeligt med (tidlige) forberedelser (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Skøøøøøønt du kickstarter julen. Er vild med lysene :)

  SvarSlet