søndag den 7. oktober 2012

hva fanden laver man ellers søndag aften.....

end at sidde og sappe blogs igennem, nu når både forbrydelsen og 21 søndag (som vist troede det var den 1 april idag) nu er slut....Altid skønt at ta en rundtur i det danske land gennem Fyn, Jylland og øerne via blogland, og pludselig havner man i Hedensted og læser om vindueskarms konkurrencer...

-og så var det jo at jeg kom i tanke om at jeg forleden tog et billede af en af mine vindueskarme, blot fordi jeg selv var imponeret over min ubevidste farve koordinering af roddet (bruger altså mest vindueskarmene som hylder) men lige den dag havde jeg gang i noget afstemt rod.

So here we go..Nu skal jeg fandme vise vindueskarm frem!Og man kan også putte sin Vindueskarm på facebook og vinde noget hemmeligt i slutningen af oktober!

Så det blev så aftenen i aften hvor jeg gik all in på vindueskarme og hvis ikke andre end mig forstår mit lille stilleben, så er huset på den anden side af gaden om ikke andet sgu da svært pænt, og det har faktisk også et kobber tag (jeg kalder det look a like Amalienborg)

Sov godt ;-)

7 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Bare jeg havde dine evner udi farvekoordineret vindueskarmsrod:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skam heller ikke altid det sker, høre til sjældenhederne og vist derfor det lige fik et skud med kameraet, oftest ligner det lort, sådan en god hylde til rudekuverter, halvdøde planter og tomme vaser på den tarvelige måde etc..!!! (og så var der bare aldrig blevet taget et billede!)

   Slet
 3. Du er vidst næsten som min eksmand, han tror også at vindueskarme er en slags reol.. Men lige der ser det meget lækkert ud og jeg er ret misundelig på folk med karme. Vores er latterlig små :(

  SvarSlet
 4. Hvor skønt et rod, er vild med farverne (som sædvanlig) fantastisk du vil lege med :-)

  SvarSlet
 5. Jeg sys dit afstemte rod er helt fantastisk :-) Jeg elsker at det sikkert bare er tilfældigt placeret og ser pisse godt ud.... Her kan jeg gå i flere timer for at få det til at se tilfældigt ud.... :-)

  Elsker de der mega diamanter, eller hvad det er for noget....

  SvarSlet