søndag den 21. oktober 2012

Synes køleskabe er røv Grimme........

Og det er mikroovne og andre hårde hvidvarer egentlig også, og de bliver ikke tilnærmelsesvis kønnere, i forhold til prisen, af at man køber et Smæg eller lign. design.
I perioder er jeg ligeglad, så kan alt det grimme da endelig bare være grimt for min skyld,
i andre perioder pisser det mig af, og sådan en periode er jeg i lige nu, så har det sidste stykke tid tænkt at køleskabet skulle males mint så det matchede kommoden, men begyndte at kede mig over Looket længe inden projekt maling kom i gang.
Nu har jeg i stedet fået rodet mig ud i noget decoupage..... det har jeg så aldrig prøvet på køleskabe før, tænker at mikro ovnen også skal ha en omgang....
Og hvis det blir flot når det tørre op, og hvis jeg nogensinde bliver færdig med projektet, så poster jeg det endelige resultat i et flot flot indlæg!

4 kommentarer:

 1. Herlig ide.
  Håber det bliver færdigt, for jeg vil glæde mig til at se det færdige resultat!

  SvarSlet
 2. Nej en god idé, men møjsommeligt naturligvis. Har du se mit projekt "Microwave" på bloggen: http://davidsengle.blogspot.dk/2012/09/smukke-blger-i-udekkkenet.html Det gik ret nemt med selvklæbende hyldepapir. Og jeg smiler hver gang jeg sætter en kop kaffe derind :-)
  Fortsat god arbejdslyst.
  Kate

  SvarSlet
 3. Hvor lækkert! Lavede næsten samme nummer på mit det gamle - det var dog knap så stilfuldt, og en del mere sjusket (:(http://1.bp.blogspot.com/_CMBwamrzxus/S7S58tH8fDI/AAAAAAAABqk/cQqhKKEnADA/s1600/superzo+001.jpg)

  Kit

  SvarSlet