søndag den 2. december 2012

Advents kranse og noget om at ompakke gaver....

Havde besøg af søde damer og flot fotograf forleden, de skulle fotografere adventskranse til julen 2013! Yes........... kom ikke og sig vi ikke er på forkant her i Imperiet....!!!Og så var det jeg gjorde noget, jeg tænker på at gøre hvert år, men aldrig har kunnet få mig selv til før, men nu var der ligesom en "lovlig" undskyldning.

Min søde fantastiske mor laver hvert år troligt adventsgaver til både mig og min datter, ligegyldig hvor fantastisk hun er, så er vi bare ikke helt æstetisk på bølgelængde, hun er lidt mere til 20 ruller gavepapir i Netto for en 10ér og jeg glemmer lidt hvad papir koster hvis jeg bare synes det er pænt.

Og hvert år når hun kommer og aflevere gaverne bliver jeg helt vildt glad. Ved altid med sikkerhed at nr. 1 er en skrabe kalender og nr.3 en pakke stearin lys og de to andre ofte noget hjemmestrik kombineret med en go bog, og selvom overraskelsen er lille, kender datoen for afleveringen, kender indholdet og kender indpakningen bliver jeg lige kram lykkelig hvert år.. problemet er bare at pakkerne er så fucking Netto grimme, vil så gerne ha dem strøet ud over mit natbord i hele december men pga. deres look ligger de under sengen istedet. Men nu her i anledningen af foto session blev de lige ompakket

HVOR PLAT HAR MAN LOV AT VÆRE.... UNDSKYLD MOR!!!!

-Men ved du ikke læser med her, så du finder aldrig ud af det ;-)

8 kommentarer:

 1. Elsker dine indlæg :) og kan fuldt ud forstå dig ;) god søndag aften

  SvarSlet
 2. Ha ha ha.. Hvad mor ikke ved ;)

  SvarSlet
 3. Fedt :0) Livet er sgu også for kort til grimme pakker

  SvarSlet
 4. Go´ humor! Ville alligevel godt have set et "før" billede af mors pakker :o))

  SvarSlet
 5. Jeg har efterhånden opdraget så meget på mine omgivelser, at de gør sig særligt umage... Men kender godt fornemmelsen.

  SvarSlet
 6. He he he - du er simpelthen for cool!

  SvarSlet
 7. Jeg synes at din rodebutik er helt fuldstændig skøn! Og så kan jeg ikke lade være med at smile hele vejen igennem dine indlæg - dejligt altså.
  God december, Mathias

  SvarSlet
 8. Haha, love love love it! DU er simpelthen for sjov :)

  SvarSlet