torsdag den 24. januar 2013

Bangkok......Billede #1-2
Indtog aftensmaden på gadekøkken, først i selskab med ældre tysk ægtepar der nassede alle mine smøger, de havde ikke røget i 15 år, men nu sad de i Bangkok på et gadekøkken og følte sig særligt løssnupne. De blev afløst af et ældre engelsk ægtapar der plejede at ta til Goa, men nu ville prøve noget nyt og var endt i Thailand, det viste sig at de havde 25 års bryllupsdag og jeg blev helt rørstrømsk og romantisk på deres vegne, de synes vist jeg var meget sød men lidt mærkelig.....
(kalder det backpacker life på 4 stjernet hotel)

Billede #3
Best freind in Bangkok....men der er vist noget galt med hans hukommelse, han skal have penge af mig hver gang vi ses for at kunne huske mig, og det får han så, hver eneste gang jeg vender tilbage til denne by fylder jeg hans lommer med penge dag efter dag og han kviterre med at kalde mig "my beautiful lady"

Billede #4
Sidste side  i rigtig fin bog bliver vendt.....ØV

Billede#5
HALLO har fattet jeg efterhånden ikke er velkommen nogen steder

Billede#6
Bangkok lukket og slukket......


4 kommentarer:

 1. SKØNNE billeder - jeg længes...
  Og tillykke for resten! Håber du havde en rigtig dejlig ego-fødselsdag :)!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker for fødselsdags hilsen, men det er først på lørdag jeg rammer det der skarpe hjørne de alle sammen taler om, kan dog intet mærke ;-)

   Slet
 2. åh Bangkok, hvornår ses vi mon igen...?
  Dejligt at se dine billeder og blive mindet om de dejlige oplevelser og minder man har derfra :o)

  SvarSlet
 3. Måske vil du nævne bare et marked/en gade/ et lille område, som er must see, når man har 4 dage i Bangkok MED tre børn og mand... Altså bling-bling, dims, shiny-whyni, girli-hirli- mæssigt?!?!?
  Helle/Loppe-shoppe
  Ps. Heidi-bang-bang og jeg har haft en lille besked-udveksling på Instagram, om du mon er der, vil du i så fald skrive dit profilnavn her, så vi kan finde dig?
  Taaaarrkk!!

  SvarSlet