mandag den 4. februar 2013

Har vist den slags medarbejdere der tror at jeg kan tænke selv......

Det kan jeg på en måde også, altså kort tid af gangen, er ekspert i at lave nye regler a la: fra nu af aftaler vi at al post altid skal lægges her og pakketapen altid her i denne skuffe osv..... Og pludselig kommer der så ingen post og al pakketapen er forsvundet, så jeg må bestille nyt, selvom jeg lige har bestilt, jeg kan jo ikke tænke mig til at de gør som jeg siger, jeg glemmer bare reglerne lige så hurtigt som jeg opfinder dem, og sådan går det til at man finder fin fin gave liggende på bestemt hylde i disken, fin gave fra Sabine Sisterbrandts hånd........Fandt den lille fine pose med notesbøger, print og kort fra Sabines egen produktion idag, men den har vist ligget der fra længe før jul så vidt jeg forstår (godt det ikke var et brev fra SKAT!) men alligel fucking pinligt når søde damer kommer forbi med flotte gaver og så man ikke engang opdager det grundet egen utjækkethed mht håbløse regler og pladser som alligel kun holder max et kvarter for mit vedkommende i hvert fald......

SÅ MEGET UNDSKYLD SØDE SABINE.... Og må i samme åndedræt med denne undskyldning tilstå, at det lille kit som Susan og jeg indkøbte til dig på vores Bangkok trip tilbage i oktober 2011, og som jeg desværre ved du har kendskab til ;-) ANER IKKE HVOR DET ER!!!
Og nu har hun jo siden hen anskaffet sig noget så heftigt som et sæt tvillinger, så aner ikke engang hvordan det skal lykkedes os at etabelere en fælles søgning!
Lægger i stedet nu hjernen i blød med hvorledes jeg kan kompensere for denne sløsethed ♥ 

1 kommentar:

  1. · { jeg vil glæde mig dobbelt op ... til skønne gaver ... kh } ·

    SvarSlet