søndag den 6. oktober 2013

Det er vist kun om Søndagen jeg har et Liv, eller det har jeg vel egentlig hver dag, men alle andre dage bliver brugt i Butikken fra åben til luk og så er der sgu ikke så meget tilbage af mig..... Nu er det søndag igen og jeg har været pisse dygtig, på trods af jeg var ude igår har jeg ingen måde haft det der ligner tømmermænd idag, hjemmet er blevet fikset, pudset og poleret, banken har fået mails, bilag er kommet i rette mapper og tøjet vasket mm.......
Jeg kan også godt lave en meget lang liste over alt det jeg ikke har nået idag, men det gider jeg ikke, vil derimod gerne blære mig med at jeg oven i al hus arbejdet har fået alle de fine flotte smukke posters fra Lisa Grue op på webshoppen.... Fuck de er pæne, vil gerne eje dem alle sammen selv......!!!!

Og lige om lidt vil jeg se "Broen" Elsker DR1 søndag kl. 20.00 

9 kommentarer:

 1. UH hvor er det FEDT tæppet på det sidste billede! Det nederste med "ruder" i gul, karry, grå og pink. Kan man være heldig, at det kommer på shoppen og hvad mon prisen er???? SKØNT med en søndag, hvor man føler man får noget fra hånden og med god samvittighed kan smide sig i sofaen kl. 20 ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tæppet er fra Daisy Copenhagen, men det er gammel, tror ikke de laver dem mere, husker ikke hvad det kostede! ;)

   Slet
  2. ØV også - det så spritnyt ud! Men tak for svar :-)

   Slet
 2. Jeg skal så meget begynde at løbe, hvis det her energiniveau er resultatet. Det med DR1 søndag kl. 20 dyrker jeg allerede nærmest religiøst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om man kan give løbet skylden, har pjækket de sidste par uger, det er blevet så koldt og mørkt om morgnen....... men presser frisk juice hver morgen, ved heller ikke om man kan gi det skylden, men man blir lykkelig af det ;)

   Slet
 3. De der søndagsopgaver lyder bekendt, måske jeg snart skal ind forbi butikken igen det ser ud som om der er fine ting endnu engang.
  Eva

  SvarSlet
 4. Åh, elsker bare Lisa Grues plakater - har selv et fra Alice in Wonderland serien. Synes farvepaletten deri er så velvalgte (:


  - Anne

  SvarSlet