lørdag den 26. marts 2011

Fiks kan man ikke beskylde mig for at være......

Er lidt doven anlagt og desværre ikke forfængelig nok, når det kommer til påklædning, kommer aldrig rigtig ud over sådan en nattøjs ligende tilstand, også når jeg er på arbejde, i Netto, søndags tur etc. (føler mig åbenbart meget hjemme i det offentlige rum!) derfor sapper jeg ofte forbi diverse modeblogs, som den HER eller den HER, eller den HER, tænker jeg kan blive inspireret og ta mig lidt sammen, virker bare ikke rigtigt....meeeen een ting har jeg dog tilfælles med de fikse bloggere...... Cremen og helst meget af den, og helt efter devisen: jo dyrer des bedre! Min økonomi bliver bare nok aldrig til en La MER samling!
Lige for tiden er Karmameju min så absolutte favorit, egentlig ikke specielt dyrt, men tilgengæld 100% fremstillet uden brug af parabener, syntetisk parfume, petrokemikalier,  phthalater og sulfater. Og så er emballagen jo farlig pæn!

Kan købes blandt andet lige HER

5 kommentarer:

 1. Åh, det går jeg også meget op i! Jeg elsker Ren.. kender du det mærke? Det er helt fantastisk :) Og så er det altid godt med A-Derma fra Apoteket, når man skal have en rigtig fed creme her om vinteren :)
  Kender ikke det mærke du viser.. hvor køber du det?

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ser lækkert ud!! Absolut også sucker for lækker creme, har vel et spinkelt håb om at det kan bevare facaden fra krakelering??? Har prøvet de fleste...men den her vil jeg holde øje med næste gang dåsen er tom..

  KH

  SvarSlet
 3. Tak for kommentaren på min blog :) Bliver så stolt, når nogen har opdaget min blog- er jo stadig så ny!
  Har lige tjekket hjemmesiden... pinligt jeg havde overset, at det allerede stod der ;)
  Vi blogges <3

  SvarSlet
 4. Jeg syntes simpelthen du er for sej - tell it like it is - ikke normalt hvad man forventer fra en dansker. JUHUU. Following you - håber du kommer og kigger forbi min blog.
  A xx
  http://anyaadores.blogspot.com

  SvarSlet
 5. For hylan, pynter gør det ihvertfald og hvis det så tilmed er lækkert i fjæs og på krop (og uden alt det klamme), så skal jeg helt 100 også prøve det næste gang, der skal handles den slags.

  SvarSlet