tirsdag den 19. april 2011

Det hedder Græsenke.....hedder det så også Græsmor....?

Det er i hvert fald det jeg er, barnet har pakket og draget mod lufthavnen, destination: Prag
Top pimpet bagage og et "barn" der glæder sig MEGET.........! Afsted skal hun, til Prag med to veninder, de gamle og bedste af slagsen (og den enes far bor derned, så vildere er projektet heller ikke!) Kun for moren, som med klump i maven pludselig ikke forstår hvad meningen med påsken egentlig er uden børn, er hun virkelig blevet så stor så hun hellere vil være på ferie med vennerne end tilbringe påsken med sin MORA........!


JA det tror jeg på..... tre stk. max glade finker i københavns lufthavn, travlt med at få tjekket ind og væk fra mødrenes formaninger, skal man mon være bekymret eller bare glæde sig over hendes selvstændighed og gode veninder helt tilbage fra børnehave tiden i Saxogade....vælger det sidste, men det er det første, det er den følelse der sidder i maven.....!

6 kommentarer:

 1. Puh jeg kan godt forstå du sidder med en fornemmelseaf frygt i maven, men du har vel sendt hende adsted fordi du stoler på hende og hendes veninder (og så kan du jo trøste dig med at der er en far dernede der kan komme til undsætning hvis de har brug for hjælp)
  Jeg syntes ihvertfald du er sej at du tør - respekt!

  SvarSlet
 2. åh ja, sikke det går hurtigt! hvem af de skønne unge frøkener er mon din? krydser fingre for, at de får en topgod tur. og glædelig påske til moren!

  SvarSlet
 3. Blondinen i midten, det er Casa Nø´s ene arving!

  Ja, og er egentlig ikke så nervøs, det er mere føelsen af at tiden flyver afsted, udnyttede man den godt nok mens den var der, eller tog man det hele lidt for meget for givet, og var træt og stresset mor det meste af tiden. Måske vare det ikke længe før hun hellere vil holde jul på Ibitza med vennerne.....det går ligesom kun en vej

  Av....for satan....!

  SvarSlet
 4. lækker kuffert! Stakkels mor. Jeg husker, da Rasmus var fem år og skulle med sin daddy cool to mdr. til Indien! Uha, det kostede tårer! Men sikke en oplevelse!

  SvarSlet
 5. Jeg synes at du skal være stolt - super-stolt!

  SvarSlet
 6. Hvor skønt, at din store pige har venner helt tilbage fra børnehavetiden. Det er altså stort synes jeg. Sådan nogle piger vil gå gennem ild og vand for hinanden. Jeg gætter på, de har haft en fantastisk oplevelse. Og husk, ligesom da de var små, så opfører de sig oftest eksamplarisk og husker alle vores formaninger, når de er udenfor vores rækkevidde:-) Jeg har en fornemmelse af, at du har en rigtig god pige ( = at du er en rigtig god mor:-))

  SvarSlet