mandag den 25. april 2011

For længe siden vandt jeg noget....Part#2

Og sådan kan et arbejdsværelse så også se ud........

Det er fandme pænt, Og jeg vandt jo faktisk noget, på en måde hele to præmier kan man sige, samt et lyn kursus i Feng Shui (er nu svært optaget af penge energi hjørner og kærlighedshjørner, de eneste to jeg kan huske) og kan sige jer, at både min lejlighed og butikken er fucked!
Her er så hvad jeg oprindeligt vandt, pænt er det og glad og stolt var jeg, man skal være ydmyg og taknemmelig når man får noget overraskende ind fra side linien, men dog må jeg indrømme at jeg havde det lidt dumt oppe i hjernen, Tenka laver de skønneste ting, er bla. stor fan af hendes kostume tegninger (fjern den tanke og vær glad for hva der kommer til dig, har jeg messet i månedsvis) Og hva sker der så, kommer lige ind ad døren og det første Tenka siger er at hende og hendes datter Noa slet ikke synes at dette værk er mig, om jeg ikke vil vælge noget andet istedet!

Hallo...hvor magisk har livet lige lov at være nogle gange! -og det tog mig så adskellige timer at vælge....! 

Og her er det så, og så pænt ligger det stadig rullet sammen her ved siden af mig på mit skrivebord og imorgen når de forpulede helligdage er overstået, vil jeg cykle ud i verden og købe glas og ramme til det (det må på ingen måde udsættes for mit sløsede forhold til kaffekopper og andre pletter!) Og så skal i bare se løjer, så skal der tjekkes op på samtlige kærligheds -og penge hjørner i hele hytten!

3 kommentarer:

 1. Aj, hvor en cliffhanger!!! glæder mig til at se det. Og hvor var det fedt, at det løste sig så at du endte med noget, der ramte mere plet. (og nu selvfølgelig også vil tiltrække en syndflod af kærlighed, penge og andet godt. Nice!)

  SvarSlet
 2. Ja, hvor pinefuldt. Jeg er STOR Tenka Gammelgaard fan. For Whau for et hjem hun holder sig :)

  SvarSlet
 3. Tak for gode input :)

  Hilsen

  Frederik
  sushi i København
  http://sushiikøbenhavn.dk/

  SvarSlet