søndag den 27. november 2011

overskuds mor så det batter.......

Har nemlig sprunget de 24 gaver over i år og istedet bygget advendts kasser.......


Og hvis ungen skulle være i tvivl om rækkefølgen, er de nummeret indvendigt i låget og hvis det selv samme barn skulle være lidt nysgærrig og smug kigge, er der ekstra indpakning inde i æskerne og det hele tog kun 8 timer en fredag aften imens vennerne var til malk de koijn koncert!

Æskerne er fra en af kopi centralerne papir og bånd er fra Biksen......!

11 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Rigtig god idé. Elsker de neonfarvede lys under låget. Men det kan næsten ikke være til at gå og holde ud og kigge på uden at blive overnysgerrig. :)

  God 1. søndag i advent.

  SvarSlet
 2. Super "fede" æsker.
  Kan godt forstå, hvis barnet får lyst til at smug kigge :-)

  God 1.søndag i advent til dig.

  SvarSlet
 3. Du er skisme da verdens største overskuds mor..... hvem der bare skulle åbne disse fantastiske og magiske æsker!

  SvarSlet
 4. Wow, du er herre meget overskudsmor!

  SvarSlet
 5. Hvor er de æsker dog bare over-lækre! Gaver i selv..

  SvarSlet
 6. Shit, det ER sgu da overskudsagtigt!! Damn..

  SvarSlet
 7. Jeg vil da også ha´en mor der laver så fede adventskasser til mig - great job, si´r jeg bare. Også med den lækre pyntning af Green Square.

  SvarSlet
 8. Nej hvor er de sindsyge - LOVE them :O)
  Håber du har en super uge - knus A

  SvarSlet
 9. Synes faktisk også selv de blev så fine at jeg siden igår har prøvet at tigge dem tilbage løbende med hun får dem tømt for inhold, ind til videre et lidt svært projekt! -Og nej, får ikke lavet flere, så underskudsramt er jeg nemlig også! ;-)

  Satser på at hun sam vanligt skifter lige så hurtigt stil som trusser, og så kan jeg vel pille dem op af storskrald om et helvt års tid! ;-)

  SvarSlet
 10. I freakin love these boxes!! I always have trouble translating your posts sometimes it says that they are too long. I hope you understand me because its hard to know who speaks english and who doesn't! Anywaaay.. I was trying to find a translating toolbar just for my browser and i discovered this...

  http://translate.google.com/translate_tools

  which i have added to my blog because I'm sure a lot of the NIB's i stalk won't read english well. Thought it could be an idea for you so then I can translate through your wee blog first ^_^

  Clairexo

  SvarSlet