søndag den 22. januar 2012

Dvæler lidt ved Nørreport og livets absolut sikre følgesvend....

Ikke fordi jeg som sådan køre med tog i min dagligdag, min cykel og jeg har et fint samarbejde, men 2. juledag var jeg lige ude og inspisere med DSB, blev helt nostalgisk, de gamle buer var gravet frem, sådan så stationen også ud i min barndom, glæder mig over at jeg lige nåede at få taget et billede inden en eller anden fjollet arkitekt plastrer det hele til med gråt granit, eller andet kønsløst look!


-glæder mig over at jeg kan stable relativt dekorative bunker, for de får godt nok lov at ligge længe herhjemme fortiden de kære bunker, livets absolut sikre følgesvend..... altså bunkerne! ;-)

3 kommentarer:

 1. ..gid mine bunker var ligeså lækre som dine.. Måske jeg skulle øve mig!?

  SvarSlet
 2. Hejsa, første gang, jeg er inde på din dejlige blog :)

  Og du har en meget fin en af slagsen.....


  Har lige først en kommentar vedrørende Nørreport st.

  Har det fuldstændig som dig!

  Stod dernede med min kæreste for ca. en måneds tid siden og jeg fik øje på, hvad der gemte sig under alle de grimme reklameskilte og diverse beklædninger. Sagde med det samme til min kæreste: "Hold da op, hvor er det flot det, der egentligt gemmer sig inden under, jeg håber de prøver at restaurerer/ renoverer det og bibeholde det gamle look.......

  Men min kæreste er overbevist om, at de "moderniserer" det og dermed, som du selv siger: Ødelægger det hele totalt, med noget fuldstændigt grimt beklædning :(

  Nå, ville bare fortælle, jeg havde en lignende tanke, da jeg først så "skatten" dernede :)

  Moppe hilsner Lone......

  SvarSlet
 3. Rikke...til gengæld har jeg lige været inde og tjække din blog, og jeg siger bare, "gid jeg ku strikke som Rikke" såen blir det nok aldrig, men kan afsløre mht. bunker så bare sørg for at det øverste lag er pænt, så er du godt på vej ;-)

  Lone velkommen til og tak for kompliment og dejligt vi er flere der kan se storslåetheden i det gamle skidt ;-)

  SvarSlet