tirsdag den 24. januar 2012

Det går sgu lidt langsomt herhjemme.....FUCKING JANUAR!

for ikke at sige, det er vist nærmest gået i stå.....følger ellers glædeligt med hos Karen som står i indfyttning op til halsen, lader mig dagligt inspirere af hendes tempo, men smitter det på nogen måde af, NOPE.....Stigen har stået her i ugevis, lige klar til at hænge papirsbolde op mellem lamperne, men sker det...hmm.....NOT!


Lyskæder ligger klar på bordet, udpakket af emballagen, skal bare strøes let hen over hjemmet, men sker det...hmm.....NOT!

Og kommer der lys i lysestagen, nu når det stadig er mørks udenfor og faktisk koldere end det ellers har været denne vinter...hmm.....NOT!

I skrivende stund har jeg besluttet mig til det ikke har noget med mig at gøre
DET ER BARE FORDI DET ER SÅ MEGET FUCKING JANUAR!!!!


5 kommentarer:

 1. Hi hi.. Januar får bare én til at gå i stå! Kan det hjælpe, at jeg glæder mig til at se billeder fra dit skønne hjem? (for du ligger selvfølgelig billeder ud, ik..)Jeg sidder her og venter.. og rokker mig ikke ud af flækken før du er færdig!
  ;0)

  SvarSlet
 2. Kan jeg da godt forstå, den stige er jo vildt dekorativ med de papirbolde på.

  Men Januar er lig med sparsom, meget sparsom energi.

  SvarSlet
 3. Præcis! Og ved du hvad? Jeg synes det ser drønhyggeligt ud som det er :-) Så hvis du lige add´er et par muffins, lidt bobler og et par veninder, så er det jo helt perfekt (og pst, så kan de jo evt strø lidt af det, som skal strøes)

  KH tina

  SvarSlet
 4. Barbara.....håber ikke du kommer til at sidde for længe, der helt stille uden at røre dig ud af flækken, får jo helt stress, skal nok stramme op og ta mig sammen og derfor har jeg også taget hva Tina skev til efterretning og imorgen kommer der 10 veninder til boblevand og blinis (er ikke så meget for det der kage halløj)hvis jeg ikke når at "strø" hjemmet inden, blir de sgu sat lidt igang ;-)

  Lover jer at fortsættelse nok skal følge....på et eller andet tidspunkt! ;-)

  SvarSlet