torsdag den 26. januar 2012

Lidt om Dronningen men mest om mig......

Det er min fødselsdag idag, en times tid endnu, men Lille Marie tog allerede affære igår og havde lavet dette billede til mig......!


Hvis I ikke kan se det, så er det biksens facade, nu med Dronninge visit, så flot et stykke arbejde havde jeg sgu ikke ku mønstre i photoshop, den lille haj, det er hva hun er!
Papiret på rammen har hun vist scoret i biksen, men hva fanden hvis tyvkosterne falder tilbage til chefen incl. flot billede så er der vist ikke så meget at klage over!

Og så idag havde min søde studie veninde Julle fra designskolen lavet dette fødselsdags kort til mig og smidt op på facebook!
Jepper....der er damer derude der kender fruens svage punkt, det må man sige og det har gjort min dag fantastisk!

At jeg så valgte at bruge dagen delvist på arbejde, delvist i IKEA med eks manden og en masse børn og delvist på at samle ny indkøbte reoler til køkkenet, det er så en anden snak, er vist ikke altid selv så go til at vide hva det er der er godt og det gode liv!

Og hovsa så var det sørme også dagen idag hvor bloggen ramte 100.000 side visninger, det er jo faktisk STORSLÅET OG GANSKE FANTASTISK men det kræver vist sit eget blog indlæg!

7 kommentarer:

 1. Åh, og jamen et stort tillykke med fødselsdagen til dig! Det lyder som om du har haft en ualmindelig god fødselsdag: med job og ikea, eks og masser af børn, toppet med lidt samling af en reol....det må have været en HELT igennem fantastisk dag. ;-) H

  SvarSlet
 2. Jeg har altså også et meget svagt punkt når det kommer til denne skønne dame :) tillykke med dagen og helt ærligt, sådan ser sgu alle mine fødselsdage ud ;) men exen kunne da godt ha samlet reolen og måske flytte stigen ;)

  SvarSlet
 3. godt du siger det Christina, det er nok bare fordi jeg godt gad at være sådan lidt mere paris og lidt mendre arbejdshest! ;-)

  SvarSlet
 4. Et forsinket Tillykke med fødselsdagen, er vel bedre end intet :oS... :o)

  SvarSlet
 5. Tillykke med dagen - omend forsinket. og tak for kigget. En fin blog du har!

  SvarSlet
 6. Forsinket tillykke med fødselsdagen! Vi januar-børn og skønne vandmænd må jo holde sammen. :D

  SvarSlet
 7. ej forsinket tillykke!! håber du havde en god dag trods alt ;)

  SvarSlet