onsdag den 25. januar 2012

Butikken er stille i disse dage, såen er januar og såen er det....

Men så er det godt at der på hylderne er rigeligt af Masking tape, for kasseapperatet har længe trængt til en refresh, siden det sidste brændte sammen, det var ellers okay dekoreret, måske lige lidt for forårskækt efter sindstilstanden lige for tiden,  fortsætter åbenbart lidt i sortsindet, det er ihværtfald blevet et meget sobert og voksent look det nye kasseapperatet (læs arvestykket fra verdensklasse konditoren, Dessertdragen)

































Og så var det jo lige jeg tænkte næste dag da jeg kom på arbejde igen, Dankort terminalen skulle sgu da også lige ha en tur, såen match match og så er det flottest, det gik jeg så lææææænge at tænke på at jeg lige skulle ta mig sammen til, indtil jeg åbenbart værdigede terminalen et pludseligt blik......
































for Vuupi....den havde lille Marie sgu da klaret eftermiddagen for inden, og den så præcis ud som jeg ville ha gjort det selv!

STØRRE STJERNE MEDARBEJDER SKAL MAN VIST LEDE LÆNGE EFTER
-Takker, nejer og bukker mig i støvet af taknemmelighed!

4 kommentarer:

 1. Haha.. Hvor fint! Sådan har jeg sgu aldrig set det før! ;-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk - og meget imponerende. Kan slet ikek regne ud, hvordan det er lavet mellem tasterne - det ser super fedt ud!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Yndigt, yndigt.. :-) Helle for at handle hos jer! Hvis jeg da bare ikke boede i Odense.

  SvarSlet
 4. Mette......man kan afmontere knapperner, tape skidtet til og montere dem igen, super nemt og særligt smart, du er ikke den første der er svært imponeret over min tape-tilskære-evne-på-kasseapparater-rundt-om-knapper! ;-)

  SvarSlet