torsdag den 19. august 2010

Handler ikke samme dag som.........Jeg sadler, ved godt jeg har blogget om Susans Liebes Fantastiske greb før, og efter jeg lige fik smuttet et par stykker ned i tasken inde fra biksen (og de så har ligget der i bunden og roddet rundt i 14 dages tid!) har jeg så endelig taget mig sammen og fået dem op at hænge! skruerne og huller i væggen var der i forvejen fra tidligere knager, mere effektiv er jeg altså heller ikke!

Synes det ser bragende godt ud, mangler bare et greb med sort stjerne, det ku jeg godt tænke mig, men hun er ikke rigtig til at drive ud af sit pastel univers, hende susan!

Guld fejebakken købte jeg for nogle år siden i tiger, synes den er så inder bollywood ramt og lækker, at jeg virkelig spare på den, har derfor ikke fejet sønderligere meget de sidste par år!!!

Nettet er fra min rige venindes shop!

5 kommentarer:

 1. Uhh, det ser skønt ud! Siden du bloggede om dem sidst har jeg tjekket din webshop, men jeg kan ikke finde dem??

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Du har så cool förmåga att blanda helt otippade prylar... mycket mycket speciellt & läckert!

  Har varit inne och kikat på Din väns butik, och där fanns saker som intresserade mig, skall verkligen ta mig tid och kolla i kväll!!

  Tack för kommentaren & LAV

  Agneta

  SvarSlet
 3. Hej Differentia.
  der er ikke blevet taget produkt billeder af dem endnu, og forsøger jeg mig selv som produkt fotograf bliver det altid noget agtig pis gult roderi, så det holder jeg mig så vidt muligt fra! men smid en mail til mig om hvad du godt kunne tænke dig, så finder vi ud af det! ;-)
  Lea

  SvarSlet