torsdag den 19. august 2010

Og købestoppet forsætter......Men falder alligevel hele tiden "lige i" igår gik det helt galt, det er fandme dyrt at være deltidssygemeldt!
I St.Kongensgade er der er dame, Kira-cph som har en butik i sin egen lejlighed og i åbningstiden hænger hun de mest fantastiske farverige tæpper og plastikblomster ud af vinduet, har altid gerne ville der ind, men sku jo kun kigge og så synes jeg alligevel det er lidt anmasende at gå ind i fremmede folks lejligheder, men så igår stod der udsalg på vinduet og så gav jeg efter...... Og fik købt denne fantastiske lysestage som jeg længe har gået og savlet over samt denne den lille runde plastsparegris fra Tunesien hvorfra hun også importere de mest fantastiske tæpper!


Det pink fuglebur købte jeg i Contrast, der er en knap i bunden som man tænder og fuglen drejer rundt og skratter noget så hæsligt, tænker det helt klart som et fremtidigt produkt i min egen lille biks!

Den gule kande er fra pakistan, den købte jeg længere oppe af st.Kongensgade hos Jolander, hun har en fantastisk lille sød butik (en slags voksen udgave af min lille biks!) hun har en hjemmeside hun ikke passer og en blog som hun heller ikke passer, så for at få det optimale indtryk skal men altså lette røven og slå et smut forbi! Hvilket heller ikke er der værste ikke altid at kunne få alting serveret herhjemme foran skærmen, og så er Frederiksstaden jo faktisk et vidunderligt hjørne af københavn!

7 kommentarer:

 1. Ønsker mig rigtigt meget en smut tur til Kbh med det ene formål at gå i fine små og sjove farverige butikker! Har en hel lang liste...
  Det må være lidt specielt det med lejligheds butikken, men også lidt skægt og anderledes ik.. :)

  SvarSlet
 2. Rigtig fantastisk, i andledningen af udsalget var hele lejligheden åbnet og man fik mynte the og hun er søde hende Kira, men til daglig er det vist kun noget af lejligheden man kommer ind i, ved at hun laver noget julestue hvor hun også åbner det hele op, så prøv endelig at tilrettelæg din smuttur efter det, det er så absolut et besøg værd!

  SvarSlet
 3. Hej Frk. NØ`S Roderier!
  Faldt lige over din blog, og wauw, lige noget for mig. Som nybebyndt blogger, har man jo travlt med, at læse blogs, og finde nogle inspirerende, som man gerne vil følge, og sådan en har du.
  Ret sjovt, den forretning, du nævner på Store Kongensgade, gik jeg forbi på min sidste tur til København, men turde ikke rigtig, at gå derind...det gør jeg nu. Tak for det! Skal bestemt også i Larsbjørnstræde. Glæder mig nu rigtig meget til min næste Københavnertur!
  Hilsen fra ny blogger
  Betty

  SvarSlet
 4. og sikken fin bog der ligger bagved - hvem mon har lavet dette 'smukke' omslag ? Nej super fed lysestage

  SvarSlet
 5. Det er på mange måder træls at bo i en lille by på Fyn. Men det er billigt:-) fornemmes man en snert af misundelse herfra? Så dejlige sager, du har fundet<3

  SvarSlet
 6. Hej Lea,
  du er da lidt af en super-blogger! Sjovt at læse dine skriverier - og sjovt at 'være med'.
  Skal vi ikke lige linke til hiandens (blogs & webshop)?
  Tju-hej
  fra
  Kira / kira-cph.com

  SvarSlet
 7. Nå kære Lea....tak for skub og blog. Har nu blogget til dig på min blog. Du er fandme bare god.

  Kh Tine

  SvarSlet