mandag den 27. september 2010

Overspringshandling No. 1

Ryddet op blev der dog ikke idag, inden den lille biks er lukket og slukket og jeg er ude er klokken ofte 18.30 og inden Nette og Irma er overstået (førstnævnte af økonomiske årsager, sidstnævnte fordi førstnævnte altid har ALTING udsolgt på den tid af dagen!) er klokken henmod 19.30 ydermere tog fanden og efteråret ved mig, det blev til steg og bagte rodfrugter......og så var klokken sku blevet henad 21.00 og damen træt......undskyldninger og overspringshandlinger er der altid massere af og tak for det!!

Men tilgengæld tog det første spæde juletrip fat i den lille dame idag, så noget er der altså udrettet!
mini hjørne af biksen er således indrettet med med gaveposer, bånd og talstickers, så er den første del af pakke-kalender-sjov ved at være på plads!!!Men er ligesom ikke helt tilfreds med juleindkøbne endnu, overvejer kraftigt at rejse et par dage til Bombay med min rige veninde i næste uge, faldt over disse skønne sager i little india i Bangkok i foråret, til hæftig overpris må man sige..... kan næsten ikke holde ud ikke at kunne forhandle dem i biksen min her til jul.....

Jaaaaa..... lidt ild i røven har man vel altid, særligt hvis man samtidig har en god undskyldning for at udsætte oprydningen, sidder lige nu med ryggen til det hele og blogger.... HÆ HÆ....!!!

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud. De ark med tallene, hvad koster de mon? Og din biks ligger jo langt væk fra mig, så måske man kunne købe via mail? vintagehausfrau@blogspot.com er adressen :)

  SvarSlet
 2. Jamen tak Julia! den lille biks har skam en webshop! måske har jeg ikke gjort det tydeligt nok men i teksten: så er den første del af pakke-kalender-sjov ved at være på plads!!! ligger et link direkte ind til shoppen!
  Go dag! ;-)
  Lea

  SvarSlet
 3. Ih, jeg gad også godt til Bombay med min rige veninde og købe tingester. I øvrigt -jeg synes din stue ser mega sej ud, selvom der er rodet. Sådan hule-agtig, hvor man bare har lyst til at slå sig ned.

  Ditte

  SvarSlet
 4. Ohhh takker for stue opmuntringen!
  Føler mig skam også meget huleramt.... og det er vel egentligt okay!
  Og Bombay må af økonomiske og tidsmæssige årsager vente til efter jul... så blir her på pinden lidt endnu! ;-)

  SvarSlet